ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θεσσαλονίκη: Tι έλεγε η 51χρονη αντιεμβολίστρια που πέθανε γιατί δεν ήθελε να διασωληνωθεί

Θεσσαλονίκη: Tι έλεγε η 51χρονη αντιεμβολίστρια που πέθανε γιατί δεν ήθελε να διασωληνωθεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σοκαριστικά στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας, για την 51χρονη γυναίκα, η οποία παροτρύνθηκε από τον επόπτη υγείας της Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας να υπογράψει για να μην διασωληνωθεί, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της από κορωνoϊό.

Η γυναίκα όμως που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή, επικοινωνούσε και με γνωστό αντιεμβολιαστή δικηγόρο, ο οποίος έχει σηκώσει το λάβαρο κατά των εμβολιασμών.

Μάλιστα υπάρχουν και διάλογοι μεταξύ της ασθενούς και του δικηγόρους, ενώ εκείνη βρίσκονταν εντός του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή TLIFE, ο ίδιος στη σελίδα του στο internet έχει δημοσιοποιήσει τα μηνύματα που του έστελνε η γυναίκα, μέσα από το νοσοκομείο, στα οποία η γυναίκα έγραφε ότι κάτι της ρίχνουν στο νοσοκομείο και την… κοιμίζουν.

«Δε μπορώ ζαλίζομαι. Κάτι βάζουν να με κοιμίσουν, είμαι θεονίστικη, πεινάω, ιδρώνω, τρέμω, η μύτη μου ξεράθηκε, τρέχει αίμα. Ο λάρυγγας το ίδιο, ξεράθηκε».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλ. Τσίπρας: Εθνικές προτεραιότητες στις επενδύσεις! Φάρμακα, βιοτεχνολογία, ποιοτικά τρόφιμα, αμυντική βιομηχανία, δίκτυα – Όποιος παραβιάζει τους κανόνες ΤΕΛΟΣ

Αλ. Τσίπρας: «Οι Έλληνες δουλεύουμε περισσότερες ώρες από σχεδόν όλους τους Ευρωπαίους»

Ο Αλ. Τσίπρας τελειώνει τη νεοφιλελεύθερη κερδοσκοπία στην εκπαίδευση: «Φοιτητική υποτροφία 500 ευρώ τον μήνα» – «Καταργούμε τις Πανελλαδικές»

Θεσσαλονίκη: Με τρακτέρ στον Λευκό Πύργο οι αγρότες την ημέρα των εγκαινίων της 90ής ΔΕΘ

Τραγωδία στη Βέροια: Νεκρή 17χρονη στους καταρράκτες – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr