Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι είπε ο Πεσκόφ για συνάντηση Μπάιντεν-Πούτιν

Τι είπε ο Πεσκόφ για συνάντηση Μπάιντεν-Πούτιν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι επαφές του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν και του Αμερικανού προέδρου Τζό Μπάιντεν είναι πιθανόν να πραγματοποιηθούν πριν από το Νέο Έτος, αλλά μπορεί να πραγματοποιηθούν και αργότερα, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ, μιλώντας στο πρώτο κανάλι της ρωσικής τηλεόρασης.

Τα χρονοδιαγράμματα

«Για το πότε θα υπάρξουν οι επαφές (Πούτιν και Μπάιντεν) προς το παρόν δεν υπάρχει σαφής αντίληψη. Πρέπει να περιμένουμε.

»Είναι πιθανόν να γίνουν πριν από το Νέο Έτος; Ναι, είναι πιθανόν.

»Όμως, ίσως και αργότερα.

»Αυτό θα εξαρτηθεί από το πόσο θα συμπέσουν τα χρονοδιαγράμματα εργασίας των δύο προέδρων και ποια συγκεκριμένα μορφή (επικοινωνίας) θα επιλέξουν», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Νωρίτερα ο Πεσκόφ, αναφερόμενος στην τηλεφωνική συνομιλία που είχαν την Τετάρτη οι επικεφαλής ασφαλείας Ρωσίας και ΗΠΑ Νικολάι Πατρούσεφ και Τζέικ Σάλιβαν, είπε ότι ήταν μέρος της προετοιμασίας των επικείμενων συνομιλιών μεταξύ των προέδρων Βλαντίμιρ Πούτιν και Τζο Μπάιντεν δηλώνοντας στους δημοσιογράφους, ότι συγκεκριμένες συμφωνίες ως προς τις επαφές Πούτιν-Μπάιντεν προς το παρόν δεν υπάρχουν, αλλά «όλα είναι πιθανά».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ

Εσθονία: Απαγόρευση εισόδου στη χώρα για Ρώσους που πολέμησαν στην Ουκρανία

Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή

ΗΠΑ – Επείγουσα Προειδοποίηση: «Εγκαταλείψτε το Ιράν τώρα»

Οι IDF καταγγέλλουν: Τρομοκράτες της Χαμάς χρησιμοποιούν ασθενοφόρα, σχολεία και νοσοκομεία παραβιάζοντας την εκεχειρία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr