ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γερμανία: «Νοέμβριος της οργής» από τους αντιεμβολιαστές

Γερμανία: «Νοέμβριος της οργής» από τους αντιεμβολιαστές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για Νοέμβριο της οργής στη Γερμανία κάνει λόγο η Süddeutsche Zeitung, αναφερόμενη στις διαδηλώσεις από τους αντιεμβολιαστές.

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «το καλοκαίρι οι Βερολινέζοι παρακολουθούσαν πότε διασκεδάζοντας, πότε με αηδία, τις κινητοποιήσεις ανεμβολίαστων με τις αφίσες περί δικτατορίας της πανδημίας.

»Στο μεταξύ όμως αυτοί οι αγανακτισμένοι έχουν εξελιχθεί σε πραγματικό κίνδυνο.

»Αποκλείουν κατηγορηματικά το εμβόλιο υποστηρίζοντας ότι το κράτος τούς στερεί θεμελιώδη δικαιώματα.

»Όχι μόνο, αλλά κυρίως για χάρη τους όλοι εκείνοι που πόνταραν στην λογική θα πρέπει τώρα να αποδεχθούν για μια ακόμα φορά στέρηση ελευθεριών.

»Ακόμα κι αν στην Γαλλία δεν υπάρχει ακόμα επίσημα καθολικά υποχρεωτικός εμβολιασμός, ο πρόεδρος Μακρόν χαρακτήρισε τον εμβολιασμό εθνικό καθήκον.

»”Το να είσαι ελεύθερος”, τόνισε ο Γάλλος πρόεδρος‚ “συνεπάγεται σε μια χώρα όπως η Γαλλία να είσαι αλληλέγγυος και να έχεις αίσθηση ευθύνης”.

»Εδώ στη Γερμανία δεν ακούς σχεδόν τίποτα για ευθύνη και αλληλεγγύη.

»Αντ΄ αυτού ακούς, πότε από εδώ και πότε από εκεί, για διχασμό της κοινωνίας όταν δεν διασφαλίζεται σε ανεμβολίαστους το παιδαριώδες δικαίωμά τους να μην εμβολιαστούν».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο κώδικας ενδυμασίας στα σχολεία του Αζερμπαϊτζάν πυροδοτεί διαδηλώσεις και ρήξη με την Τουρκία

Χάος στην Αλβανία: Βίαια επεισόδια με 120 τραυματίες – Επιθέσεις στο γραφείο του Ράμα και υπουργεία

Αλβανία: Τρίτη ημέρα συγκρούσεων και καταστροφών στους δρόμους των Τιράνων

Δένδιας και Πιστόριους συμφώνησαν να βρίσκονται σε διαρκή επαφή – Νίκος Δένδιας: «Η ασφάλεια δεν είναι μια θεωρητική έννοια»

Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Ο Αλίγιεφ του Αζερμπαϊτζάν κατηγόρησε τον Ερντογάν για «νεο-ιμπεριαλισμό» – Η Τουρκία συμπεριφέρεται στο Αζερμπαϊτζάν σαν προτεκτοράτο της

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr