ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Ισραήλ καταγγέλλει την Τουρκία ότι κατέχει παράνομα το 36% της Κύπρου, το 5% της Συρίας και 2.000 τ.χλμ. στο
OPUS NOVUM: Η κατάρρευση της «ρωσικής πίστης», η «πολιτική θρησκεία», ο «νέος αθεϊσμός», η «μετακοσμική θρησκευτικότητα» και ο Θεός πέρα
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Η αρχαία χριστιανική κοινότητα της Βηθλεέμ εξαφανίζεται»
Καιρός: Πτώση θερμοκρασίας μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο - Πού και πότε επιστρέφει η ζέστη
Πρωταθλητής Ευρώπης για 4η φορά ο Μίλτος Τεντόγλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δεσμεύτηκε την Τρίτη ότι οι ΗΠΑ θα ξεπεράσουν το ράλι των τιμών της βενζίνης, σημειώνοντας ότι η συντονισμένη απελευθέρωση πετρελαϊκών αποθεμάτων από τις ΗΠΑ και άλλες χώρες θα βοηθήσει την κατάσταση.
Ο Μπάιντεν επισήμανε παράλληλα ότι οι εταιρείες ενέργειας φαίνεται πώς δεν έχουν περάσει την πρόσφατη μείωση των τιμών του πετρελαίου στους καταναλωτές.
Εξέφρασε παράλληλα την πεποίθηση του ότι οι τιμές θα αποκλιμακωθούν το επόμενο διάστημα, προσθέτοντας πάντως πως «αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να καθόμαστε άπραγοι και να περιμένουμε οι τιμές να υποχωρήσουν από μόνες τους».























































