ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































48ωρη κακοκαιρία Erminio: «Ζόρικη και επικίνδυνη» - Πότε και που θα ξεσπάσει
Ο persona non grata πρεσβευτής του Ιράν στον Λίβανο αρνείται να φύγει
Στόχος τα υπόγεια στρατηγεία του Ιράν - Η νέα στρατηγική «Stand-In»
Νίκος Δένδιας: Τέλος στις αυταπάτες - «Ούτε η ασφάλεια πλέον είναι δεδομένη ούτε η ειρήνη»
ΗΠΑ: Εξετάζεται επιχείρηση για την κατάσχεση 400 κιλών ιρανικού ουρανίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 29χρονος ανοσοκατασταλμένος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος εδώ και δύο μήνες έδινε μάχη με τον κορωνοϊό, στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.
Σύμφωνα με το MEGA, ο νεαρός άνδρας, εκ γενετής αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με το ανοσοποιητικό του σύστημα, το οποίο δεν μπορούσε να αναπτύξει αντισώματα.
Ήταν ανεμβολίαστος, όμως ήθελε σαν τρελός να εμβολιαστεί, αλλά οι γιατροί δεν τον άφηναν, λόγω της ιδιαιτερότητας του προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε από τη γέννησή του.
Έλεγαν μάλιστα ότι το ίδιο το εμβόλιο θα ήταν καταστροφικό για τον οργανισμό του όσο και ο κορωνοϊός.
Πρόκειται για τον 29χρονο Κώστα Λαγούδη, από τη Σωσσάνδρα Αλμωπίας στην Πέλλα.
Θρήνος έχει ξεσπάσει στη γενέτειρά του, αφού όλοι ήξεραν το πρόβλημα υγείας του νεαρού Κώστα, όπως και την επιθυμία του να εμβολιαστεί.
Σύμφωνα με το MEGA, κόλλησε κορωνοϊό πριν από 2,5 μήνες περίπου, όταν είχε βρεθεί καλεσμένος σε έναν γάμο.
Μάλιστα, εκείνη την ημέρα είχε επιλέξει να κάνει και ο ίδιος πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.
Ο ίδιος ζητούσε από το πρώτο λεπτό να εμβολιαστεί και ήταν απέναντι σε όσους δεν εμβολιάζονται από δική τους επιλογή.























































