ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Αζερμπαϊτζάν απαίτησε από το Ισραήλ να ανακαλέσει την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων
Μπλόκο του Κογκρέσου στα F-35 για την Τουρκία - Πιέσεις σε Τραμπ με φόντο S-400 και Ισραήλ
Η Τουρκία έθεσε το πεδίο της πρώτης μάχης του Μεγάλου Αλεξάνδρου με τους Πέρσες υπό ιστορική προστασία
Η ΕΛ.Α.Σ. συνέτριψε τα ταχυδακτυλουργικά κόλπα του PowerPoint Μητσοτάκη - Διέλυσε την οικονομία, τον λαό και την πατρίδα
Ένας «σαλταρισμένος» μικρομέγαλος λουστράκος - Ο Ερντογάν θέλει να κάνει «κουμάντο» σε ΝΑΤΟ, ΕΕ και απειλεί το Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην Βόρεια Εύβοια και συγκεκριμένα στην Ιστιαία έφτασε νωρίς το πρωί της Τρίτης (14/12) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδεία μελών της κυβερνήσεώς του.
Λίγο μετά τις 10 το πρωί, ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τους Δημάρχους, τον Περιφερειάρχη συνοδεία μελών του υπουργικού Συμβουλίου, σε σχολείο της Ιστιαίας.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταν στο σημείο και συγκεκριμένα από 400 αστυνομικούς που φρουρούν το σημείο, διμοιρίες ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, ενώ αρκετός κόσμος βρέθηκε στο σημείο.
Σύμφωνα με το eviathema, ένταση σημειώθηκε με κάποιους να φωνάζουν συνθήματα κατά του πρωθυπουργού ενώ υπήρξαν και συγκρούσεις με τις αστυνομικές δυνάμεις.
























































