ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Νίκος Βέρτης,


















































Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Βέρτης. Όπως εξήγησε ο Νίκος Βέρτης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, μολύνθηκε μόλις δύο μέρες πριν κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου. Όπως αποκάλυψε έχει πολύ ήπια συμπτώματα.
«Είμαι πολύ καλά. Με πρόλαβε πονηρά δύο μέρες πριν από την τρίτη δόση.
»Με αιφνιδίασε ο κορωνοϊός και νόσησα.
»Ένα απλό συνάχι να σας πω την αλήθεια, όχι τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά δεν σας κρύβω ότι αγχώθηκα λίγο μόλις είδα το τεστ θετικό.
»Ένιωσα λίγο τυχερός που τουλάχιστον είχα μια παρηγοριά ότι είχα εμβολιαστεί», σημείωσε χαρακτηριστικά.
«Όταν έχουν περάσει τόσοι μήνες υπάρχει ένα άγχος.
»Ευτυχώς όλες αυτές τις μέρες που νοσώ, μια βδομάδα ουσιαστικά, πέρασε πολύ ήπια, τις επόμενες τρεις μέρες τελειώνει και η καραντίνα και θα επανέλθω πρώτα ο Θεός την Παρασκευή στις εμφανίσεις μου.
»Αν δεν ήταν ο κορωνοϊός ούτε που θα το είχα καταλάβει, ούτε γρίπη θα το έλεγα, ήταν κάτι πολύ ανώδυνο», κατέληξε.























































