ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άλκης (Αλκιβιάδης) Καμπανός, Δολοφονίες, Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία, Χούλιγκαν,


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
Πάφος: Αλλαγή ονομασίας οδού Κεμάλ Ατατούρκ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο 23χρονος που συνελήφθη ως φερόμενος δράστης της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη συνεχίζει να κρατείται στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης και να ανακρίνεται.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, ο φερόμενος ως δράστης αρνείται τα πάντα, είναι ιδιαίτερα «σκληρός» δεν δίνει κανένα στοιχείο στους αστυνομικούς, ενώ φέρεται να λέει, σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού, ότι «δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο με έχετε εδώ, δεν καταλαβαίνω για ποιο περιστατικό μου μιλάτε».
Ο 23χρονος είναι ένας σκληρός χούλιγκαν με παρελθόν και γνώριμος στις Αρχές, καθώς έχει εμπλακεί σε υπόθεση το 2019 που αφορά οπαδική βία και για την οποία εκκρεμεί δίκη.
Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του καναλιού έχουν ταυτοποιηθεί τουλάχιστον δύο ακόμα άτομα που συμμετείχαν στην επίθεση, ενώ όπως φαίνεται και στο βίντεο που δείχνει καρέ καρέ τη δολοφονική επίθεση πήραν μέρος 10 άτομα.























































