ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Ραγκούσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Προοδευτική Συμμαχία, Σπήλιος Λιβανός, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την παραίτηση του Σπήλιου Λιβανού για τα όσα ειπώθηκαν αλλά και την αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη σχολίασε με ανάρτηση του στο Facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης.
Όπως σημειώνει «Ο Μητσοτάκης δεν αντέδρασε για όσα άθλια έκανε η ΝΔ το 2007, αλλά γιατί ο Λιβανός τα παραδέχθηκε και τα συνομολόγησε»
Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Ραγκούση:
Ο Μητσοτάκης δεν αντέδρασε για όσα άθλια έκανε η ΝΔ το 2007, αλλά γιατί ο Λιβανός τα παραδέχθηκε και τα συνομολόγησε. Και πως να αντιδρούσε για εκείνες τις αθλιότητες που τελικά μας χρεοκόπησαν, αφού αυτός σήμερα κάνει τα ίδια και χειρότερα. Δεν το πείραξε που τα έκαναν αλλά που τα παραδέχτηκαν.
























































