ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Σαουδική Αραβία, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Πολύνεκρη επίθεση σε Ελληνορθόδοξη εκκλησία στην Ιορδανία
Η Αίγυπτος είπε στην Τουρκία να... ρίξει το ψευδομνημόνιο με τη Λιβύη στα σκουπίδια
Ελληνική και Ισραηλινή ΦΩΤΙΑ στο Βόρειο Κρητικό Πέλαγος - Σε τρόμο οι νεοθωμανοί πειρατές (βίντεο)
Απευθείας διαπραγματεύσεις Ρωσίας-Ουκρανίας υπό αμερικανική διαμεσολάβηση
Τζιχαντιστές της Χαμάς επιτέθηκαν σε Ισραηλινούς στρατιώτες κοντά στη Χεβρώνα - Νεκροί στρατιώτες και τρομοκράτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές το υπουργείο Εξωτερικών έδωσε την συγκατάθεσή του για την έναρξη λειτουργίας Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Σαουδικής Αραβίας στην Αθήνα.
Η δημιουργία του ανωτέρω γραφείου αναμένεται να συνεισφέρει στην περαιτέρω σύσφιξη των δεσμών μεταξύ των δύο κρατών, μέσω της ανάπτυξης του διμερούς εμπορίου και των επενδύσεων.
Αποτελεί επίσης ένδειξη της συνεχούς ενδυνάμωσης των διμερών σχέσεων, υπό το φως μάλιστα της πρόσφατης επίσκεψης του Πρωθυπουργού στο Ριάντ, καθώς και της επίσκεψης του Σαουδάραβα ΥΠΕΞ στην Αθήνα πριν από ένα μήνα.
Κατά την συνάντηση μεταξύ των δύο ΥΠΕΞ στην Αθήνα, οριστικοποιήθηκε και ανακοινώθηκε η δημιουργία του εν λόγω Γραφείου.
























































