ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έριξε «σφαλιάρα» στον Χακάν Φιντάν της Τουρκίας για το Ιράν
Ο λόγος που οι Άραβες ηγέτες χάνουν τον ύπνο τους για την έκτακτη συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου
Σκάνδαλο Έπσταϊν: Η Σάρα Φέργκιουσον «τρομοκρατημένη» ότι ένα πρόσωπο γνωρίζει «βρώμικα μυστικά» της ζωής της
7η Συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου: Θα μπορούσε να αλλάξει τον ρου της ιστορίας
Συντριπτικό πλήγμα για τον Βασιλιά Κάρολο: Καταρρέει η υποστήριξη προς τη μοναρχία λόγω του σκανδάλου Έπσταϊν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε την Κυριακή ότι διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό Covid-19 και ότι αισθάνεται καλά εκτός από μερικά ελαφρά συμπτώματα που έχει όπως τον λαιμό του που τον νιώθει γρατζουνισμένο.
«Έχω έναν γρατζουνισμένο λαιμό εδώ και μερικές μέρες, αλλά νιώθω καλά κατά τα άλλα», έγραψε ο Ομπάμα στο Twitter.
«Η Μισέλ και εγώ είμαστε ευγνώμονες που εμβολιαστήκαμε και κάναμε την αναμνηστική δόση, το δικό της τεστ ήταν αρνητικό», δήλωσε ο Ομπάμα καλώντας τους συμπολίτες του να εμβολιαστούν «ακόμα κι αν πέφτουν τα κρούσματα» στη χώρα.
Ο αριθμός των καταγεγραμμένων μολύνσεων από την Covid-19 έχει μειωθεί δραστικά στις Ηνωμένες Πολιτείες τις τελευταίες εβδομάδες, με σχεδόν 40.000 ημερήσια κρούσματα τις τελευταίες ημέρες, έναντι έως και 700.000 στην κορύφωση του κύματος της Όμικρον στα μέσα Ιανουαρίου.
Ο αριθμός των θανάτων μειώνεται επίσης.























































