Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πεσκόφ: Εάν επιβληθεί εμπάργκο στο ρωσικό πετρέλαιο θα πληγεί η ενεργειακή ισορροπία στην Ευρώπη

Πεσκόφ: Εάν επιβληθεί εμπάργκο στο ρωσικό πετρέλαιο θα πληγεί η ενεργειακή ισορροπία στην Ευρώπη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η ενεργειακή ισορροπία στην Ευρώπη θα πληγεί σοβαρά σε περίπτωση υιοθέτησης μέτρων εμπάργκο κατά του ρωσικού πετρελαίου, κάτι που δεν ισχύει στον ίδιο βαθμό για τις ΗΠΑ, τόνισε τη Δευτέρα το Κρεμλίνο, διά στόματος Ντμίτρι Πεσκόφ.

Ορισμένες κυβερνήσεις χωρών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ασκούν πιέσεις για υιοθέτηση πλήρους απαγόρευσης εισαγωγής ρωσικού αργού, σε μια προσπάθεια άσκησης περαιτέρω πίεσης στη Ρωσία για να σταματήσει την πολεμική εισβολή της στην Ουκρανία.

Ο Ντ. Πεσκόφ σημείωσε εξάλλου, μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου, ότι ένα πετρελαϊκό εμπάργκο είναι μια «πολύ περίπλοκη υπόθεση».

Νωρίτερα, ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν και ύπατος εκπρόσωπος της ΕΕ για την Εξωτερική Πολιτική και την Πολιτική Ασφάλειας, Ζοζέπ Μπορέλ, σημείωσε ότι το ζήτημα των κυρώσεων στον ενεργειακό κλάδο της Ρωσίας θα τεθεί επί τάπητος στη συνεδρίαση των υπουργών Εξωτερικών των 27 τη Δευτέρα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Φαραντούρης στην Ευρωβουλή: «Ροπή της Τουρκίας στην παραβίαση του κράτους δικαίου» – «Πώς είναι δυνατόν να αποτελεί αξιόπιστο εταίρο της ΕΕ και πυλώνα της Ασφάλειας και Άμυνας της Ευρώπης;»

Ο Τζέφρι Επστάιν γοητευμένος από τους Ρώσους ολιγάρχες και τις νεαρές Ρωσίδες

Μακρόν: «Εάν δεν κάνουμε τίποτα, η Ευρώπη θα έχει αφανιστεί σε πέντε χρόνια»

Η Turkish Petroleum εξασφάλισε δύο οικόπεδα στον πρώτο διαγωνισμό υδρογονανθράκων της Λιβύης μετά από 17 χρόνια

Ούρσουλα σε Φαραντούρη για σφαγές στη Συρία: «Έχεις δίκιο, θα λάβουμε μέτρα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr