ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Βαλέριος Αλεξέγεφ ομολόγησε το μένος της Εκκλησίας της Ρωσίας για τους Έλληνες - Ο ρόλος του Πατριάρχη Ιεροσολύμων
Ο Τραμπ εξετάζει την επανάληψη πολέμου πλήρους κλίμακας με το Ιράν
Νετανιάχου σε Ερντογάν: «Ηρέμησε!» - Ευθεία προειδοποίηση για επίθεση του Ισραήλ στην Τουρκία
Ωραιόκαστρο: Βρέθηκε και δεύτερη απανθρακωμένη σορός - Φόβοι ότι είναι το παιδί που αγνοείται
Σχέσεις ΗΠΑ-Σαουδικής Αραβίας: Στο χειρότερο σημείο έντασης των τελευταίων ετών μετά τον «τορπιλισμό» της επιχείρησης του Τραμπ στο Ορμούζ από
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με δυνατές αναμετρήσεις συνεχίζονται την Κυριακή τα play off της Super League και η Premier League. H εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Κώστα Φραγκολιά.
Ο ηθοποιός και παρουσιαστής, ο οποίος στον ελεύθερο χρόνο του, παίζει μπάλα με την ομάδα του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (Σ.Ε.Η), σχολιάζει τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής των play off της Super League, ΑΕΚ-Άρης στο ΟΑΚΑ (19.30).
Εξηγεί γιατί δίνει προβάδισμα στην ΑΕΚ και αποκαλύπτει ποιον ποδοσφαιριστή ξεχωρίζει.
Μιλάει επίσης για το άλλο παιχνίδι των play off, ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός που θα διεξαχθεί στους Ζωσιμάδες (19.00) και τονίζει το μεγάλο κίνητρο που έχουν οι δύο ομάδες για τη νίκη.

Τέλος, αναφέρεται στη «μάχη» των δύο πάγκων, του Πεπ Γκουαρδιόλα και του Γιούργκεν Κλοπ, στο μεγάλο ντέρμπι της Premier League, Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ (18.30).























































