ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σύρος: Η διασώστρια του ΕΚΑΒ κρατούσε μαχαίρι και είχε καλυμμένο πρόσωπο
Κυρώσεις των ΗΠΑ σε χρηματοπιστωτικά δίκτυα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και της Χαμάς με έδρα την Τουρκία και τη Βρετανία
Αλέξης Τσίπρας: «Ισχυρή Αυτοδιοίκηση, Ισχυρή Δημοκρατία» - Τρίτη 28/07 στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Θέση για τις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη πήρε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέσω ανακοίνωσης της αναπληρώτριας εκπροσώπου της Κομισιόν, Ντάνα Σπίναν.
«Ο Πρωθυπουργός Μητσοτάκης είναι ο ηγέτης μιας κυβέρνησης της ΕΕ, που αναγνωρίζεται ως τέτοια από ολόκληρο τον κόσμο» σημειώνεται στην ανακοίνωση.
«Όπως τονίστηκε επανειλημμένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Συμβούλιο) (Μάρτιος και Ιούνιος 2021 συμπεράσματα EUCO), η Τουρκία αναμένεται να δεσμευτεί εποικοδομητικά με την ΕΕ και τα κράτη μέλη της και να λάβει μέτρα για την αποκλιμάκωση.
»Ο σεβασμός προς τους γείτονες και η ενίσχυση των σχέσεων καλής γειτονίας αποτελούν τη βάση για εποικοδομητική συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση» καταλήγει η Σπίναν.
























































