ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Ο Τραμπ κοινοποίησε εικόνα-προειδοποίηση για «καταιγίδα που πλησιάζει»
Νεκρός ο αρχηγός της Χαμάς στη Γάζα Ιζ αλ-Ντιν αλ-Χαντάντ
Αυτοκινητοπομπή αναχώρησε από τη Δυτ. Λιβύη για τη Γάζα - Τουρκικός στολίσκος με «ακτιβιστές» πλέει προς τη Γάζα
ΔΠΔ: Νέες εντάλματα σύλληψης κατά πέντε Ισραηλινών αξιωματούχων
Ισραήλ και ΗΠΑ προετοιμάζονται για νέα πλήγματα κατά του Ιράν ακόμη και την επόμενη εβδομάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Ο κ. Μητσοτάκης αρνείται να δεχτεί την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για έλεγχο του Ταμείου Ανάκαμψης, γιατί θέλει να το μοιράσει στη ζούλα, χωρίς να λογοδοτεί», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, απαντώντας στο σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου για την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για το θέμα της απόρριψης της πρότασής του για τον έλεγχο του Ταμείου Ανάκαμψης.
Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει:
«Δηλαδή αυτό που κάνει δύο χρόνια τώρα ροκανίζοντας 7,5 δισ. σε απευθείας αναθέσεις, πάει να το κάνει και με τις αναγκαίες χρηματοδοτήσεις του Ταμείου, που είναι η τελευταία ευκαιρία της Ελλάδας.
»Θα είναι το μεγάλο του ρεσάλτο, για να ξεπληρώσει ό,τι χρωστάει σε πολιτική υποστήριξη και προκαταβολικά ρουσφέτια.
»Παράλληλα η απορρόφηση των μέχρι σήμερα κονδυλίων δεν έχει πιάσει ούτε το μισό των στόχων που είχε θέσει η ίδια η κυβέρνηση.
»Κι αυτό δεν έχει καμία σχέση με ανάπτυξη.
»Αυτή την κρίσιμη ώρα, το ζήτημα είναι ένα: η Ελλάδα δεν πρέπει να βυθιστεί ξανά σε κρίση για να εισπράττουν οι κολλητοί της οικογένειας Μητσοτάκη».
























































