ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΕΥΠ - Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, Κίνημα Αλλαγής, Κίνηση ΠΡΑΤΤΩ, Νίκος Ανδρουλάκης, Νίκος Κοτζιάς, ΠΑΣΟΚ, Τηλεφωνικές Παρακολουθήσεις,


















































Έρχεται στην Ελλάδα το ισχυρό κύμα καύσωνα που «καίει» την Ευρώπη
Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνει η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, αντέχει ακόμη η ΝΔ, πέφτει συνεχώς το ΠΑΣΟΚ
DW: Ο λόγος που μόλις 6% των γερμανικών νοικοκυριών έχουν κλιματιστικά στα σπίτια τους
«Εϊλάτ 2035»: Η απάντηση του Ισραήλ στον εμπορικό άξονα Άγκυρας, Ντόχας και Ριάντ
Ερντογάν: Ο αγώνας κατά του Ισραήλ γίνεται «για τη δική μας επιβίωση και για την επιβίωση του [τουρκικού] έθνους μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Νίκος Κοτζιάς, με αφορμή την απόπειρα να βάλουν κοριό στο κινητό του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, με ανάρτησή του στο Facebook ζητά από τα κόμματα της δημοκρατικής παράταξης να αναλάβουν νομοθετική πρωτοβουλία στη Βουλή για δημοκρατικό έλεγχο της ΕΥΠ.
«Το ΠΡΑΤΤΩ, ακόμα περιμένει απαντήσεις από τα προοδευτικά κόμματα στην πρότασή του για μέτωπο δημοκρατικού ελέγχου της ΕΥΠ και της κρατικής ασφάλειας.
»Δημοσίευσε, προς τούτο, αναλυτικό σχέδιο νόμου.
»Αν κάποιοι δεν θέλουν συνεργασία, ας αναλάβουν τουλάχιστον μια νομοθετική πρωτοβουλία στη Βουλή.
»Χρειάζεται άμεσα συγκρότηση επιτροπής ελέγχου αυτών των μηχανισμών όπως υπάρχει στα 2/3 των κρατών-μελών της ΕΕ.
»Επιτέλους, ας κινηθούν θεσμικα και συλλογικά.
»Τέτοια προβλήματα δεν λύνονται σε ατομικό επίπεδο, ούτε με διαμαρτυρίες και πολύ λιγότερο με την ελπίδα να κάνουν οι ίδιοι χρήση αυτών των μηχανισμών στο μέλλον.
»Χρειάζονται πολιτικές πρωτοβουλίες, συλλογική υπεράσπιση των δημοκρατικών μας δικαιωμάτων, διεύρυνση της δημοκρατίας!».

























































