ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
Τα σχέδια ανάπτυξης τουρκικών αντιαεροπορικών συστημάτων πίσω από την ισραηλινή επίθεση στη Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ανησυχία του για την κλιμάκωση της έντασης σε παγκόσμιο επίπεδο που «δημιουργεί συνθήκες ενός νέου ψυχρού πολέμου», εκφράζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Στην ανακοίνωσή του αναφέρει ακόμη:
«Πρόκειται για μια συνθήκη που πολλαπλασιάζει τις απειλές και εντείνει την ανασφάλεια για τις κοινωνίες μας, της ελληνικής περιλαμβανομένης.
»Η “one China policy” αποτελεί διαχρονική ελληνική και ευρωπαϊκή θέση, την οποία έχουμε και ως ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σταθερά υποστηρίξει και στο παρελθόν και σήμερα».
Τέλος καλεί σε πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση της αποκλιμάκωση της έντασης και σημειώνει ότι θα στηρίξει κάθε σχετική προσπάθεια.
























































