ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η κακοκαιρία χτύπησε τη Σαντορίνη – Κατολισθήσεις στο λιμάνι

Η κακοκαιρία χτύπησε τη Σαντορίνη – Κατολισθήσεις στο λιμάνι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που σφυροκοπά τη χώρα τα τελευταία 24ωρα δημιούργησε σοβαρά προβλήματα και στη Σαντορίνη.

Από το πρωί σήμερα, επικρατούν πολύ έντονα φαινόμενα σε ολόκληρο το νησί, ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8.

Κατολισθήσεις και στο λιμάνι

«Έχουμε κινητοποιήσει 5 οχήματα καθώς έγιναν κατολισθήσεις και στο λιμάνι, χωρίς προβλήματα στην ναυσιπλοΐα, αλλά χρειάζεται εγρήγορση γιατί είναι τουριστική περιοχή και πρέπει οι επιχειρηματίες των καταλυμάτων να ενημερώσουν τους τουρίστες για τα έντονα φαινόμενα στο νησί», τόνισε ο κ. Αρτοποιός ενώ όπως είπε υπάρχουν και διακοπές ρεύματος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στο όνομα της «Γαλάζιας Πατρίδας» η Τουρκία εκπαιδεύει στα σχολεία της μία νέα γενιά νεο-οθωμανών τζιχαντιστών

Στα χρόνια του φοβικού Μητσοτάκη οι Τούρκοι ζητάνε μέχρι και τη Μύκονο! Εθνική ταπείνωση

Σίφνος: Έπεσε ελικόπτερο στην περιοχή Θόλος – Τρεις νεκροί

Νικόλας Φαραντούρης για τουρκικά «θαλάσσια πάρκα»: «Βλέπουμε τη “Γαλάζια Πατρίδα” να παίρνει, μέρα με τη μέρα, σάρκα και οστά»

Όσο ο Κυριάκος κάνει διακοπές ο Ερντογάν «κύκλωσε» Καστελλόριζο και «κατέλαβε» Β/Α Αιγαίο με δήθεν «θαλάσσια πάρκα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr