ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανικά Μέσα δημοσίευσαν ταυτότητα Αμερικανίδας στρατιώτη που βρέθηκε στα συντρίμμια αεροσκάφους
Δημοσκόπηση Alco: Στο 23,8% η ΝΔ - Η «συγκάλυψη» σήμα κατατεθέν της ΝΔ λέει το 73%
Το βωμολόχο τελεσίγραφο Τραμπ προς το Ιράν αποκαλύπτει ότι βρίσκεται σε δεινή θέση
The Jerusalem Post: Η Τουρκία ως το «νέο Ιράν»; Η αυξανόμενη πρόκληση της Άγκυρας στα δυτικά συμφέροντα
Fuel Pass 2026: «Μπάχαλο» στην πλατφόρμα κατά την εκκίνηση των αιτήσεων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Ένας – ένας οι βουλευτές της ΝΔ αρχίζουν και μιλάνε και κάνουν την ενοχή του κ. Μητσοτάκη για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων να μην κρύβεται με τίποτα» υποστηρίζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, επικαλούμενες γαλάζιους βουλευτές.
Βάσει των ίδιων πηγών: «Μετά τον κ. Ρουσόπουλο που δήλωσε ότι υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα, ο κ. Κακλαμάνης δήλωσε ότι είναι θετικός στην αλλαγή της τροπολογίας για την ΑΔΑΕ.
»Την τροπολογία της ντροπής και της συσκότισης που δεν επιτρέπει στους πολίτες να ενημερώνονται εφόσον έχει γίνει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών τους».
Καταληκτικά, η Κουμουνδούρου συμπεραίνει, πως «όσο ο κ. Μητσοτάκης αρνείται να καταργήσει την συγκεκριμένη τροπολογία, που ο ίδιος έφερε και του το ζητάμε εδώ και ένα μήνα, τόσο θα αποδεικνύει ότι δεν θέλει καμία διαλεύκανση και ότι φοβάται να μην βγουν στην φορά και άλλα ονόματα».
























































