ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο γιος του Μπέντζαμιν Νετανιάχου, Γιαΐρ Νετανιάχου, άλλαξε το όνομά του σε «Γιονατάν Χον»
Το Πεντάγωνο αποκαλύπτει άψογη αναχαίτιση 111 πυραύλων που στόχευαν το USS Abraham Lincoln
Ισραηλινός Υπουργός: «Υπάρχει ένα πραγματικό σενάριο όπου η Τουρκία επιτίθεται στο Ισραήλ» - Προβληματισμός για τη στάση Τραμπ
Κλιμάκωση της περιφερειακής σύρραξης: Πληροφορίες για συντονισμένες κινήσεις εχθρικών μονάδων στη Μέση Ανατολή
Ο Νίκος Δένδιας γευμάτισε με τον φίλο του και καλό σύμμαχο της Ελλάδας Σάμεχ Σούκρι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι ηγέτες των 44 ευρωπαϊκών χωρών, που συνεδριάζουν την Πέμπτη στην Πράγα, θα σηματοδοτήσουν ξεκάθαρα την απομόνωση της Ρωσίας και θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν μια νέα τάξη χωρίς τη Μόσχα, δήλωσε ο επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ Ζοζέπ Μπορέλ.
«Κατά τη συνάντηση θα αναζητηθεί μια νέα τάξη χωρίς τη Ρωσία», δήλωσε ο Μπορέλ σε δημοσιογράφους στην Πράγα.
Ο ίδιος πρόσθεσε πως η Ευρωπαϊκή Ένωση εξετάζει επίσης την επιβολή πρόσθετων κυρώσεων σε βάρος του Ιράν, καθώς οργανώσεις για τα δικαιώματα λένε πως χιλιάδες Ιρανοί πολίτες έχουν συλληφθεί και εκατοντάδες τραυματισθεί από τις ιρανικές δυνάμεις ασφαλείας.
Οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ θα συζητήσουν περαιτέρω κυρώσεις σε βάρος του Ιράν κατά την επόμενη συνεδρίασή τους, δήλωσε ο Μπορέλ απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους στην Πράγα.























































