ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Κούρδοι έπιασαν Γερμανό που πήγαινε στο Ισλαμικό Κράτος

Οι Κούρδοι έπιασαν Γερμανό που πήγαινε στο Ισλαμικό Κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αίσθηση προκαλεί η είδηση ότι οι πρόσφυγες Κούρδοι που βρίσκονται στην Τουρκία στα σύνορα με την Κομπάνι, έκαναν αυτό που έπρεπε να είχαν κάνει οι τουρκικές αρχές.

Έπιασαν 17χρονο Γερμανό την ώρα που προσπαθούσε να περάσει τα σύνορα για να πολεμήσει με το Ισλαμικό Κράτος.

Μάλιστα για να εξασφαλίσουν ότι δεν θα πάει ποτέ εκεί, τον παρέδωσαν στον εκπρόσωπο του κουρδικού κόμματος της Τουρκίας HDP, για να πάρει και τις απαραίτητες πολιτικές διαστάσεις αλλά και ειδοποίησαν την οικογένειά του στην Γερμανία να έρθει να το ν παραλάβει.

Ο 17χρονος Λ.Λανγκ ομολόγησε ότι είχε έρθει για να γίνει τζιχαντιστής ενώ η μητέρα του που ήρθε να τον παραλάβει ευχαρίστησε τους Κούρδους που έσωσαν τον γιο της.

Όπως είπε η μητέρα του είχε επηρεαστεί από τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. “Ο γιος μου έχει πρόβλημα επικοινωνίας με τους συνομήλικούς του και περνά πολύ ώρα στο διαδίκτυο. Πρέπει όλοι οι γονείς στην Ευρώπη να προσέχουν” δήλωσε η μητέρα του στο κουρδικό πρακτορείο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο – Φαραντούρης: «Η Γενοκτονία των Ποντίων δεν μπορεί να αποτελεί πια πεδίο αμφισβήτησης»

Ο Μοχάμεντ Όντεχ είναι ο νέος αρχηγός της Χαμάς στη Γάζα

Η Μέρκελ καλεί την ΕΕ να κάνει διαπραγματεύσεις με τον Πούτιν για να μπει φρένο στον Τραμπ

Ο Νίκος Δένδιας σε Αυστρία και Γερμανία – Ποιο το πρόγραμμά του, ποιους θα συναντήσει

Η Τουρκία καταδίκασε την αναχαίτιση του τουρκικού τζιχαντιστικού στολίσκου από το Ισραήλ: «Πράξη πειρατείας» λένε οι νεο-οθωμανοί πειρατές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr