ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Υπόθεση Μαζωνάκη: Τραπεζικός λογαριασμός των γιατρών πολλών εκατομμυρίων στο εξωτερικό
Φοιτητικό συλλαλητήριο για το κόστος σπουδών και τη στέγαση: «Κατασκηνώνουμε στο Σύνταγμα»
Ελευσίνα: 32χρονος τραυματίας από ακροδεξιούς - «Εμείς κάνουμε κουμάντο εδώ»
Νικόλας Φαραντούρης: Κίνδυνος να ναυαγήσει ο IMEC
Κλειστά τα σχολεία στην Γκράβα: Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα μέχρι νεοτέρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα έγκλημα έχει ταράξει το νησί της Ρόδου, με τη δολοφονία μιας κατάκοιτης ηλικιωμένης από την οικιακή της βοηθό.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, της «δημοκρατικής», η οικιακή βοηθός Φ.Φ., περίπου 45 ετών, που φρόντιζε την ηλικιωμένη, η οποία αντιμετώπιζε ψυχολογικά και κινητικά προβλήματα και δεν ήταν αυτοεξυπηρετούμενη, τηλεφώνησε το πρωί στους αστυνομικούς λέγοντάς τους «ελάτε γιατί την έπνιξα».
Αμέσως έσπευσαν στο σημείο οι αστυνομικοί, οι οποίοι βρήκαν την νεκρή την κατάκοιτη γυναίκα και την 45χρονη να παραμένει στο σημείο, την οποία και συνέλαβαν.
Η άτυχη γυναίκα Φ.Κ., περίπου 75 ετών, είχε ένα παιδί το οποίο φιλοξενείται σε ίδρυμα.
Σύμφωνα με την rodiaki.gr, η 45χρονη δράστιδα, είπε όταν την ρώτησαν οι αστυνομικοί γιατί το έκανε, τους απάντησε ότι δεν την άφηνε να κοιμηθεί και την ταλαιπωρούσε!
Η οικιακή βοηθός πρόσεχε την ηλικιωμένη τον τελευταίο μήνα.
Επίσης πρόσεχε κι άλλα άτομα στο χωριό Καλυθιές τους προηγούμενους μήνες.
Στο σημείο έφθασαν αστυνομικοί του ΑΤ Αρχαγγέλου οι οποίοι συνέλαβαν την οικιακή βοηθό η οποία κατάγεται από τον Αρχάγγελο και η οποία ομολόγησε ότι διέπραξε το έγκλημα αυτό ζητώντας να τη συλλάβουν.






















































