ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νικολάι Πατρούσεφ: Η Ρωσία πολεμά στην Ουκρανία το ΝΑΤΟ υπό την ηγεσία των ΗΠΑ

Νικολάι Πατρούσεφ: Η Ρωσία πολεμά στην Ουκρανία το ΝΑΤΟ υπό την ηγεσία των ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένας από τους στενότερους συμμάχους του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε την Τρίτη ότι η Ρωσία μάχεται τώρα κατά της στρατιωτικής συμμαχίας του ΝΑΤΟ, που τελεί υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, στην Ουκρανία και ότι η Δύση προσπαθεί να διαλύσει τη Ρωσία και εν τέλει να την εξαφανίσει από τον πολιτικό χάρτη του κόσμου.

«Τα γεγονότα στην Ουκρανία δεν είναι μια σύγκρουση μεταξύ της Μόσχας και του Κιέβου –είναι μια στρατιωτική αντιπαράθεση μεταξύ της Ρωσίας και του ΝΑΤΟ και πάνω από όλα των ΗΠΑ και της Βρετανίας», δήλωσε ο γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Νικολάι Πατρούσεφ.

«Τα σχέδια των Δυτικών είναι να συνεχίσουν να διαλύουν τη Ρωσία και τελικά απλά να την σβήσουν από τον πολιτικό χάρτη του κόσμου», δήλωσε ο Πατρούσεφ στην εφημερίδα Argumenti i Fakti.

Ο Πατρούσεφ, πρώην Σοβιετικός πράκτορας που γνωρίζει τον Πούτιν από τη δεκαετία του 1970, είναι σκληροπυρηνικός σύμμαχος και θεωρείται ότι είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν τον Ρώσο πρόεδρο.

Η εισβολή της Ρωσίας στις 24 Φεβρουαρίου στην Ουκρανία πυροδότησε μια από τις πιο αιματηρές συγκρούσεις στην Ευρώπη μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και τη μεγαλύτερη αντιπαράθεση μεταξύ της Μόσχας και της Δύσης από την κρίση των πυραύλων της Κούβας το 1962.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αρχηγός Βρετανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (MI5): Υβριδικός πόλεμος και βιολογικά όπλα «κατασκευής» Τεχνητής Νοημοσύνης – Από Ιράν, Ρωσία, Κίνα οι απειλές

Ο Τραμπ προειδοποιεί τους Χούτι: «Μετά τις εκλογές – Δεν θα ξεχάσω ποτέ»

Η Κίμπερλι δήλωσε «πάντα ευγνώμων στον πρόεδρο Τραμπ» – Τραμπ: «Δεν ήταν ποτέ μέλος της οικογένειάς μου. Έβγαινε με τον γιο μου πριν από πολύ καιρό»

Ο Λευκός Οίκος «αποκεφάλισε» την Κίμπερλι: «Της ευχόμαστε καλή τύχη»

Associated Press: Ο Τραμπ δήλωσε ότι «εξετάζει» την αποπομπή της Αμερικανίδας πρέσβειρας στην Ελλάδα μετά από πληθώρα αναφορών για ανάρμοστη συμπεριφορά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr