ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρωπαϊκή Ένωση, Ρωσία,


















































Νέα πρόκληση των ισλαμιστών Νεο-Οθωμανών πειρατών Νότια της Κρήτης
Νοοτροπία Αρμαγεδδώνα στο Ιράν με ριζωμένη παράνοια και επιθετική προπαγάνδα
Νικόλας Φαραντούρης προς Κομισιόν: Ανατολικά σύνορα της ΕΕ είναι Ελλάδα και Κύπρος που απειλεί με πόλεμο η Τουρκία - Η
Ιρανικό «Δόγμα του Αιφνιδιασμού»: Επίθεση «σμήνους» από Χούτι Υεμένης. Ιρακινούς παραστρατιωτικούς και Χεζμπολάχ Λιβάνου
Newsweek: Οι 6 ενδείξεις ότι ο πόλεμος του Τραμπ με το Ιράν είναι προ των Πυλών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης απέτυχαν να καταλήξουν σε συμφωνία για τη νέα δέσμη κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας, η οποία επρόκειτο να τεθεί σε εφαρμογή ανήμερα της επετείου από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, ανέφεραν τέσσερις διπλωματικές πηγές.
«Υπάρχουν πολλά εκκρεμή ζητήματα, όπως το θέμα του καουτσούκ» είπε μία από τις πηγές, τις οποίες επικαλείται το πρακτορείο Reuters.
Οι αξιωματούχοι αυτοί ζήτησαν να τηρηθεί η ανωνυμία τους, επειδή οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των 27 χωρών μελών είναι εμπιστευτικές.
Οι ίδιες πηγές είπαν ότι οι συνομιλίες των μονίμων εκπροσώπων των χωρών μελών θα συνεχιστούν το απόγευμα της Πέμπτης.
Στην προτεινόμενη νέα δέσμη κυρώσεων περιλαμβάνονται εμπορικοί περιορισμοί αξίας άνω των 10 δισεκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με την Κομισιόν.























































