Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ανδρουλάκης ισοπέδωσε Πορτοσάλτε και «παπαγαλάκια»

Ο Ανδρουλάκης ισοπέδωσε Πορτοσάλτε και «παπαγαλάκια»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ισοπέδωσε τους κυβερνητικούς απολογητές, που παρουσιάζονται σαν δημοσιογράφοι, μιλώντας στον Αντώνη Σρόιτερ στον ALPHA. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έθεσε προ των ευθυνών την Τέταρτη Εξουσία και κατήγγειλε ευθέως εκείνους που στα συστημικά Μέσα έχουν μοναδική έγνοια να καλύπτουν τις ευθύνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

«Θέλω να πω κάτι για τους συναδέλφους σας κ. Σρόιτερ.

»Διότι οι πολιτικοί έχουν ευθύνες, οι κυβερνήσεις έχουν ευθύνες, ευθύνες όμως έχει και η Τέταρτη Εξουσία.

»Δεν μπορεί τις τελευταίες ημέρες να υπάρχει τέτοια περιφρόνηση στην κοινή λογική και στη νοημοσύνη του ελληνικού λαού…

-Τι εννοείτε…

»…από πολλούς συναδέλφους σας, οι οποίοι έχοντας την αγωνία να βγάλουν τις ευθύνες της κυβέρνησης από τις πλάτες της αναπτύσσουν απίστευτες θεωρίες.

»Ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για άλλους λόγους μας έστειλε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, ότι αυτή η τραγωδία είναι μία ευκαιρία, λοιπόν, ας σκεφτούν τους ανθρώπους αυτούς οι οποίοι έχασαν με τέτοιο βίαιο τρόπο τη ζωή τους.

»Και η Τέταρτη Εξουσία, η χρησιμότητά της είναι, να μαστιγώνει την εκάστοτε κυβέρνηση για τις πραγματικές της ευθύνες, για να βελτιώνεται ο δημόσιος διάλογος, για να βελτιώνεται η κουλτούρα διακυβέρνησης και όχι να έχουμε ένα επιτελικό κράτος – επιτελικό χάος, που είναι ο κ. Μητσοτάκης και πέντε φίλοι του, με συνεχείς αποτυχίες αλλά πάντα να ψάχνουνε ένα τρόπο διάφοροι, σε διάφορα συστημικά Μέσα, να καλύψουν αυτές τις ευθύνες».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κατώτατος μισθός: Στα 920 ευρώ μεικτά, με αύξηση 1,3 ευρώ την ημέρα, εν μέσω σαρωτικής ακρίβειας

Παραίτηση Φλωρίδη ζητά ο Πλακιάς: «Σήμερα μπάζωσαν κι εμάς, δεν θα υπάρξει καμία δικαίωση σε αυτό το δικαστήριο»

Άθλιες συνθήκες στη δίκη για τα Τέμπη: Επιχειρήθηκε να δικαστούν τα θύματα αντί οι κατηγορούμενοι

Ο Φαραντούρης κήρυξε πόλεμο στα Funds που αρπάζουν τα σπίτια των Ελλήνων: «Θα νικήσουμε!»

Λάρισα: Ξεκινά η δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη – Στο εδώλιο 36 άτομα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...