ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Εκτροχιασμός Τρένου, Ισίδωρος Ντογιάκος, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Τέμπη, Τρένο,


















































Πέθανε η Δέσποινα Τομαζάνη συγγραφέας και ηθοποιός της «Γλυκιάς Συμμορίας»
Ο Τραμπ απέρριψε την πρόταση του Ιράν για να ξανανοίξει τα Στενά του Ορμούζ
Super Cup: Ο ΠΑΟΚ πέταξε έξω από τον τελικό τον Παναθηναϊκό (84-82)
Τραγωδία στην Πλάκα: Νεκροί και οι έξι αγνοούμενοι - Ερευνώνται τα αίτια της έκρηξης
Νίκος Δένδιας για Καποδίστρια: «Η διορατικότητα, η εντιμότητα και η αφοσίωσή του στο καθήκον, αποτελούν διαχρονικό υπόδειγμα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Αλέξης Τσίπρας, στη συνέντευξή του την Τρίτη στο κεντρικό δελτίο του Mega, ανέφερε ότι η κυβέρνηση αν και είναι ελεγχόμενη για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη έσπευσε να διορίσει μία επιτροπή εμπειρογνώμων με εντολή το πόρισμά της να συμπεριληφθεί στη δικογραφία.
«Στέλνει επιστολή ο κύριος Μητσοτάκης παρεμβαίνοντας στο έργο του κυρίου κύριο Ντογιάκου» επεσήμανε.
«Εγώ στη θέση του κυρίου Ντογιάκου θα είχα παραιτηθεί.
»Ο γιος του ήταν μετακλητός υπάλληλος του υπουργού που σήμερα βρίσκεται στην κρίση της κοινωνίας και αύριο στην κρίση της δικαιοσύνης.
»Αν ο γιος μου ήταν μετακλητός υπάλληλος του κυρίου Καραμανλή, θα συναισθανόμουν ότι υπάρχει μία σύγκρουση συμφερόντων» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο οποίος σαφέστατα είπε ότι ΔΕΝ εμπιστεύεται τον κ. Ντογιάκο.
























































