ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Τι προσφέρουν οι ΗΠΑ στη Ρωσία έναντι μερικής ανακωχής
Associated Press: Ο Τραμπ και ο Ρούμπιο εξετάζουν την αποπομπή της Αμερικανίδας πρέσβειρας στην Ελλάδα μετά από πληθώρα αναφορών για
Χαλάει ο καιρός - Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Η Παπαδοπούλου της ΕΛ.Α.Σ. κατέθεσε έγκληση εις βάρος του Κωνσταντόπουλου του ΠΑΣΟΚ
Απολύθηκε ο Σταμάτης Ζαχαρός από το One Channel
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οριστικοποιήθηκε η εξαγορά της ελβετικής τράπεζας Credit Suisse από την ελβετική UBS, όπως ανακοινώθηκε από την Κεντρική Τράπεζα της Ελβετίας.
Η συμφωνία έκλεισε σε ένα ποσό άνω των 2 δισ. δολαρίων.
Η UBS θα καταβάλλει περισσότερα από 0,50 φράγκα για κάθε μετοχή της Credit Suisse, τιμή πολύ χαμηλότερη από αυτή στην οποία έκλεισαν οι μετοχές της τράπεζες την Παρασκευή (1,86 φράγκα), σύμφωνα με τους Financial Times.
«»Με την εξαγορά της Credit Suisse από τη UBS βρέθηκε λύση ώστε να διασφαλιστεί η οικονομική σταθερότητα και να προστατευθεί η ελβετική οικονομία σε αυτή την εξαιρετική κατάσταση», ανέφερε η Κεντρική Τράπεζα της Ελβετίας.
Η συμφωνία για την εξαγορά περιλαμβάνει την παροχή ρευστότητας από την Κεντρική Τράπεζα ύψους 100 δισ. ελβετικών φράγκων προς την Credit Suisse και την UBS.






















































