ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 - Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τρεις μαθητές και τρεις ενήλικοι σκοτώθηκαν σήμερα σε ιδιωτικό σχολείο του Τενεσί των ΗΠΑ από τα πυρά ενόπλης νεαρής γυναίκας που σκοτώθηκε αργότερα από αστυνομικούς.
Ήταν 10.13 (τοπική ώρα) όταν η Αστυνομία σήμανε συναγερμό στο Covenant School ύστερα από αναφορές για πυροβολισμούς.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή και ζήτησαν από τους γονείς που έσπευσαν στο σημείο αγωνιώντας για την τύχη των παιδιών τους, να παραμείνουν σε απόσταση ασφαλείας.
Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας του Νάσβιλ Ρον Τόμας διευκρίνισε ότι την επίθεση εξαπέλυσε μια έφηβη, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν δημοσιοποιηθεί μέχρι στιγμής, η οποία ήταν οπλισμένη με δύο επιθετικά τυφέκια και ένα περίστροφο.
Περικυκλώθηκε από πέντε αστυνομικούς και έπεσε νεκρή από τα πυρά τους.
Στο συγκεκριμένο ιδιωτικό σχολείο φοιτούν περίπου 200 μαθητές, ηλικίας έως και 12 ετών.
Οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε η ένοπλη επίθεση παραμένουν αδιευκρίνιστες στην παρούσα φάση.























































