ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δήμητρα Λιάνη: Πήρε θέση στη διαμάχη Τσίπρα-Ανδρουλάκη για τον Ανδρέα Παπανδρέου

Δήμητρα Λιάνη: Πήρε θέση στη διαμάχη Τσίπρα-Ανδρουλάκη για τον Ανδρέα Παπανδρέου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Θέση στη διαμάχη του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Ανδρουλάκη για την παρακαταθήκη του Ανδρέα Παπανδρέου πήρε η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου.

Σε ανάρτησή της στο Facebook αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο Ανδρέας Παπανδρέου υπήρξε ανεπανάληπτος εθνικός ηγέτης.

»Η πολιτική του κληρονομιά ανήκει σε όσους πιστούς σέβονται επακριβώς την παρακαταθήκη του και αυτοί δεν είναι οι επίγονοί του και κάπηλοί του στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ».

Σημειώνεται ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει χαρακτηρίσει «τυμβωρύχο του Ανδρέα Παπανδρέου» τον Αλέξη Τσίπρα με τον τελευταίο να του απαντάει ότι «ο Ανδρουλάκης οφείλει να κατανοήσει ότι δεν είναι ιδιοκτήτης του Ανδρέα».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλέξης Τσίπρας: Έτσι θα κυβερνήσω! 20 άξονες κοινωνικής δικαιοσύνης – Για τον λαό και την πατρίδα με πολιτική αρετή και ορθό λόγο

Ο Νικόλας Φαραντούρης στη Ζάμπια – Συνάντησε Έλληνες και Ελληνορθόδοξους: «Μία δυναμική ελληνική κοινότητα συνεχίζει να δημιουργεί και να εκπροσωπεί την πατρίδα»

Αλέξης Τσίπρας: «Το ζήτημα της ακρίβειας δεν αντιμετωπίζεται με επιδόματα» – «Δεν λύνεις κανένα πρόβλημα αν δεν καταπολεμήσεις την αιτία του προβλήματος»

Αλέξης Τσίπρας: «Η πολιτική δεν είναι η τέχνη του εφικτού, αλλά είναι η τέχνη της διεύρυνσης του εφικτού»

Ο Αλέξης Τσίπρας 2 Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη με σχέδιο για την Κοινωνική Δικαιοσύνη – Για τον λαό και την πατρίδα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...