ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Καρίν Ζαν-Πιερ, Λευκός Οίκος, Ουκρανία, Ρωσία,


















































Τουρίστες στη Σκιάθο έφαγαν σε ταβέρνα τσιπούρα και αρνίσια παϊδάκια κι έφυγαν κάνοντας φασαρία δίχως να πληρώσουν
Μετά από τέσσερις ημέρες δοκιμών η ελληνική φρεγάτα «Φορμίων» πίσω στο ναυπηγείο της Naval Group
Δημοσκόπηση Marc: 26,8% η ΝΔ, 14,3% η ΕΛ.Α.Σ. - «Καίει» την κυβέρνηση η ακρίβεια
Ο Βαλέριος Αλεξέγεφ ομολόγησε το μένος της Εκκλησίας της Ρωσίας για τους Έλληνες - Ο ρόλος του Πατριάρχη Ιεροσολύμων
Ο Τραμπ εξετάζει την επανάληψη πολέμου πλήρους κλίμακας με το Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην «κόπωση» των Δυτικών δήλωσε ότι ποντάρει ο Βλαντίμιρ Πούτιν, την επομένη μιας προσωρινής συμφωνίας για τον προϋπολογισμό στο αμερικανικό Κογκρέσο που αφήνει στην άκρη τη χρηματοδότηση της στρατιωτικής και ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία.
Ωστόσο, μια εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου τόνισε ότι ο «Πούτιν σφάλλει αν νομίζει ότι θα αντέξει περισσότερο από εμάς».
Ο Λευκός Οίκος είναι σε επαφή με τους συμμάχους και τους εταίρους σε σχέση με πιθανές καθυστερήσεις στη νέα χρηματοδότηση της Ουκρανίας, τη συνέχιση της χρηματοδότησης στη χώρα αυτή και οι συνομιλίες αυτές θα συνεχιστούν, δήλωσε τη Δευτέρα 2/10 η εκπρόσωπος Καρίν Ζαν-Πιερ.
Το Κογκρέσο ενέκρινε το Σάββατο νόμο που παρατείνει τη χρηματοδότηση του ομοσπονδιακού κράτους για περισσότερο από έναν μήνα ώστε να αποτρέψει την αναστολή της λειτουργίας των δημόσιων υπηρεσιών, όμως δεν περιλαμβάνει καμιά νέα βοήθεια για το Κίεβο.























































