ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Καρίν Ζαν-Πιερ, Λευκός Οίκος, Ουκρανία, Ρωσία,


















































ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
Τραμπ: «Έπεται η Κούβα» - Ομιλία με αιχμές για τις στρατιωτικές επιτυχίες των ΗΠΑ
Ιράν: Επιθέσεις σε χαλυβουργίες σε Ισφαχάν και Χουζεστάν
Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην «κόπωση» των Δυτικών δήλωσε ότι ποντάρει ο Βλαντίμιρ Πούτιν, την επομένη μιας προσωρινής συμφωνίας για τον προϋπολογισμό στο αμερικανικό Κογκρέσο που αφήνει στην άκρη τη χρηματοδότηση της στρατιωτικής και ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία.
Ωστόσο, μια εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου τόνισε ότι ο «Πούτιν σφάλλει αν νομίζει ότι θα αντέξει περισσότερο από εμάς».
Ο Λευκός Οίκος είναι σε επαφή με τους συμμάχους και τους εταίρους σε σχέση με πιθανές καθυστερήσεις στη νέα χρηματοδότηση της Ουκρανίας, τη συνέχιση της χρηματοδότησης στη χώρα αυτή και οι συνομιλίες αυτές θα συνεχιστούν, δήλωσε τη Δευτέρα 2/10 η εκπρόσωπος Καρίν Ζαν-Πιερ.
Το Κογκρέσο ενέκρινε το Σάββατο νόμο που παρατείνει τη χρηματοδότηση του ομοσπονδιακού κράτους για περισσότερο από έναν μήνα ώστε να αποτρέψει την αναστολή της λειτουργίας των δημόσιων υπηρεσιών, όμως δεν περιλαμβάνει καμιά νέα βοήθεια για το Κίεβο.























































