ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αμερικανικές κυρώσεις σε άτομα που συνδέονται με τη Χαμάς στην Τουρκία, την Αλγερία, τη Γάζα και το Κατάρ

Αμερικανικές κυρώσεις σε άτομα που συνδέονται με τη Χαμάς στην Τουρκία, την Αλγερία, τη Γάζα και το Κατάρ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ επέβαλε κυρώσεις σε άτομα που συνδέονται με τη Χαμάς στην Τουρκία, την Αλγερία, τη Γάζα και το Κατάρ.

Στο σχετικό έγγραφο του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών σημειώνεται:

«Εκτός από τα κεφάλαια που λαμβάνει η Χαμάς από το Ιράν, το παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο επενδύσεών της προσφέρει τεράστια ποσά εσόδων μέσω των περιουσιακών της στοιχείων, η αξία των οποίων εκτιμάται σε εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια, με εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο Σουδάν, την Αλγερία, την Τουρκία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και άλλες χώρες»

Τονίζεται επίσης:

«Οι Amer Kamal Sharif Alshawa (Alshawa), Ahmed Sadu Jahleb (Jahleb), Aiman Ahmad Al-Duwaik (al-Duwaik) και Walid Mohammed Mustafa Jadallah (Jadallah) λειτουργούν για λογαριαμσμό της Χαμάς και ανήκουν στο επενδυτικό δίκτυο της Χαμάς στην Τουρκία και την Αλγερία.

»Ο Alshawa, με έδρα την Τουρκία, είναι ο διευθύνων σύμβουλος (CEO) της Trend GYO και έχει διατελέσει μέλος του διοικητικού συμβουλίου σε διάφορες εταιρείες χαρτοφυλακίου επενδύσεων της Χαμάς.

»Ο Jahleb με έδρα την Τουρκία υπηρετεί ως γραμματέας του επενδυτικού χαρτοφυλακίου της Χαμάς και συντονίζει διάφορες δραστηριότητες για εταιρείες που ελέγχονται από τη Χαμάς και αξιωματούχους της Χαμάς.

»Ο al-Duwaik με έδρα την Αλγερία είναι ανώτερος διαχειριστής του επενδυτικού χαρτοφυλακίου της Χαμάς, ο οποίος, μαζί με τον Jadallah με έδρα την Τουρκία, είναι επίσης μέλη των διοικητικών συμβουλίων διαφόρων εταιρειών του επενδυτικού χαρτοφυλακίου».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ισραήλ καταγγέλλει την Τουρκία ότι κατέχει παράνομα το 36% της Κύπρου, το 5% της Συρίας και 2.000 τ.χλμ. στο Ιράκ

Ιράν: Κλειστά τα Στενά του Ορμούζ όσο οι ΗΠΑ δεν αποδέχονται τους όρους μας – Νέες απειλές Τραμπ

Η στρατηγική των πανεπιστημίων του Κατάρ: Ο ιδεολογικός πόλεμος εξασθενεί την αμερικανική ισχύ

Μάχη για την Τεχνητή Νοημοσύνη: Ο Σάντερς ζητά «φρένο» πριν να είναι αργά – Ο Ζάκερμπεργκ επενδύει 600 δισ. στην υπερνοημοσύνη

ΕΟΤ: Πρωτιές της Ελλάδας σε κορυφαία τουριστικά βραβεία των ΗΠΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr