Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εμιράτα: Υπάρχει «αληθινός κίνδυνος» εξάπλωσης του πολέμου Ισραήλ-Χαμάς

Εμιράτα: Υπάρχει «αληθινός κίνδυνος» εξάπλωσης του πολέμου Ισραήλ-Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η διπλωματία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων προειδοποίησε την Παρασκευή 3/11 ότι υπάρχει αληθινός κίνδυνος εξάπλωσης στην περιφέρεια του πολέμου Ισραήλ/Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, τονίζοντας πως εργάζεται «με επιμονή» για να εξασφαλίσει την κήρυξη κατάπαυσης του πυρός.

«Καθώς συνεχίζουμε να εργαζόμαστε προκειμένου να σταματήσουμε αυτόν τον πόλεμο, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το ευρύτερο πλαίσιο και την ανάγκη να κατέβει η θερμοκρασία στην περιοχή, που πλησιάζει σε σημείο βρασμού», τόνισε η Νούρα αλ Καάμπι, υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΑΕ, που εκφράστηκε σε σύνοδο στην πρωτεύουσα Αμπού Ντάμπι.

«Υπάρχει αληθινός κίνδυνος διάχυσης στην περιφέρεια και περαιτέρω κλιμάκωσης, καθώς και ο κίνδυνος εξτρεμιστικές οργανώσεις να επωφεληθούν από την κατάσταση για να προωθήσουν ιδεολογίες που θα μας παγιδεύσουν σε κύκλους βίας», πρόσθεσε η κυρία αλ Καάμπι, σύμφωνα με το Reuters και το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα

Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος

Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας Ηπείρου

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr