Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γυναίκα βρέθηκε νεκρή και ξυπόλητη σε χωματόδρομο στη Θεσσαλονίκη

Γυναίκα βρέθηκε νεκρή και ξυπόλητη σε χωματόδρομο στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Θρίλερ στη δυτική Θεσσαλονίκη, όπου μία νεαρή γυναίκα βρέθηκε νεκρή νωρίς το πρωί της Τετάρτης 6/12 σε χωματόδρομο πλησίον των ΚΤΕΛ Μακεδονία.

Η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε στην άκρη του δρόμου, κοντά σε μια μονοκατοικία.

Τις Αρχές ειδοποίησε ο ένοικος του σπιτιού, ο οποίος και αντίκρισε τη σορό της, σύμφωνα με το thestival.gr.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα ήταν ξυπόλυτη.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Η τοπική ιστοσελίδα σημειώνει ακόμη πως οι Αρχές εξετάζουν εάν η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο σημείο όπου και βρέθηκε η σορός της ή αν πέθανε κάπου αλλού και κάποιος ή κάποιοι μετέφεραν το πτώμα της εκεί που εντοπίστηκε.

Για τον θάνατο της γυναίκας, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το grtimes.gr, δεν προκύπτουν στοιχεία εγκληματικής ενέργειας, αλλά το πιθανότερο είναι να οφείλεται σε παθολογικά αίτια ή χρήση ναρκωτικών ουσιών.

«Φως» στις συνθήκες θανάτου θα «ρίξει» η νεκροψία-νεκροτομή, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ξεκίνησε η δίκη τριών αστυνομικών που κατηγορούνται για βιασμό 19χρονης στο ΑΤ Ομόνοιας

Eξαρθρώθηκε κύκλωμα λαθραίων τσιγάρων – Πώς δρούσε

Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες

Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW

DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr