ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσκοπήσεις, Κίνημα Αλλαγής, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Πολιτικό Κέντρο ήταν το αντικείμενο της δημοσκόπησης που πραγματοποίησε η εταιρεία Prorata για τον χώρο του «Κέντρου» στην Ελλάδα, σε δείγμα 1.230 ατόμων στο διάστημα Δεκεμβρίου 2023 – Ιανουαρίου 2024.
Η ΝΔ φαίνεται μεν να κυριαρχεί στον χώρο του Κέντρου, ωστόσο εμφανίζεται λαβωμένη, όπως καταγράφει η έρευνα που παρουσιάστηκε στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ.
Αναλυτικότερα, η ΝΔ έχει χάσει από τις εκλογές μέχρι σήμερα 17% στον χώρο των ψηφοφόρων που αυτοπροσδιορίζονται στον χώρο του Κέντρου.
Από το 58% στις εκλογές του Ιουνίου, σήμερα όταν ερωτώνται ποιο κόμμα θα ψήφιζαν, αν αύριο διεξάγονταν βουλευτικές εκλογές, τη ΝΔ επιλέγει το 41%.
Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, την επιρροή του στο Κέντρο αυξάνει το ΠΑΣΟΚ το οποίο επιλέγει το 17% των κεντρώων έναντι 11% που το έπραξε στις εκλογές του Ιουνίου, ενώ ενδυναμωμένος είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ που από 7% τον Ιούνιο προσελκύει σήμερα το 9%.
Η έρευνα παρουσιάστηκε απόψε στον πολυχώρο του βιβλιοπωλείου IANOS.























































