ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Βικτόρια Νούλαντ, δήλωσε την Τρίτη 30/1 ότι η χώρα της δεν σχεδιάζει να αποσύρει τις στρατιωτικές της δυνάμεις από τη Συρία.
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν αποχωρούν από τη Συρία», είπε η Νούλαντ στο CNN Turk.
Η απόφαση της απόσυρσης δεν έχει ληφθεί ακόμη, σύμφωνα με την αξιωματούχο.
Στις 28 Ιανουαρίου, η Ισλαμική Αντίσταση στο Ιράκ ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση σε μια βάση των ΗΠΑ στην Ιορδανία κοντά στα συριακά σύνορα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τριών Αμερικανών στρατιωτών και τον τραυματισμό περισσότερων από 40.
Από τότε που ξεκίνησε ο πόλεμος Ισραήλ-Χαμάς τον Οκτώβριο του 2023, οι βάσεις των ΗΠΑ στη Συρία και το Ιράκ έχουν γίνει στόχος πολιτοφυλακών που υποστηρίζονται από το Ιράν και σχεδόν για όλες αυτές οι επιθέσεις έχει αναλάβει την ευθύνη η Ισλαμική Αντίσταση στο Ιράκ.























































