ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Μανιάτης, Ενέργεια, Έρευνα Υδρογονανθράκων, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Νότιο Κρητικό Πέλαγος (Λιβυκό), Υδρογονάνθρακες, Φυσικό Αέριο,


















































Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
Ο Χακάν Φιντάν διαβάζει αρχαίους Έλληνες μήπως και καταλάβει το ασιανό του τουρκεμένο κεφάλι τι του συμβαίνει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πλήρη ταύτιση στα ενεργειακά θέματα της περιοχής διαπίστωσε ο Γιάννης Μανιάτης μετά από συνάντηση που είχε με τον Αμερικανό ομόλογό του, Έρνεστ Μονίζ.
“Χαίρομαι να πω ότι είχαμε ταύτιση απόψεων για τον νέο ενεργειακό ρόλο της Ελλάδος και ο συνάδελφος υπουργός δήλωσε πλήρη στήριξη σε όλες τις πρωτοβουλίες που έχουμε αναλάβει. Δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στα ζητήματα των αγωγών, οι οποίοι περνώντας από την Ελλάδα θα τροφοδοτήσουν με φυσικό αέριο και την Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα τα Βαλκάνια, ενώ ταυτόχρονα είχαμε μια ιδιαίτερη συζήτηση για το θέμα του διεθνούς γύρου παραχωρήσεων για τις έρευνες υδρογονανθράκων στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης” τόνισε ο Γιάννης Μανιάτης.
























































