ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Γιάνης Βαρουφάκης, ΜέΡΑ25 | DiEM25 Κίνηση για τη Δημοκρατία στην Ευρώπη 2025,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Berliner Zeitung γράφει για την απόφαση του Γιάνη Βαρουφάκη «να μηνύσει τη Γερμανία.
Σε δελτίο Τύπου το ΜέΡΑ25 εξηγεί πώς έφτασε σε αυτήν την απόφαση ο Βαρουφάκης, αφ’ ότου τον περασμένο Απρίλιο του απαγορεύτηκε η είσοδος στη Γερμανία λόγω της συμμετοχής του στο απαγορευμένο Συνέδριο για την Παλαιστίνη στο Βερολίνο.
Η απαγόρευση εισόδου ήταν μονάχα η αρχή, καθώς «ακολούθησαν κατάφωρες παραβιάσεις κάθε αρχής του κράτους δικαίου», όπως επισημαίνεται στο δελτίο Τύπου».
Τον προηγούμενο μήνα «ο Βαρουφάκης είχε μιλήσει στην Berliner Zeitung τονίζοντας πως η απαγόρευση εκδόθηκε δύο ημέρες πριν την έναρξη του Συνεδρίου και την προγραμματισμένη τηλε-ομιλία του.
»Έκανε λόγο για “παραλογισμό” από πλευράς των γερμανικών Αρχών και ανακοίνωσε ήδη τότε πως σχεδιάζει να προσβάλει νομικά την απόφαση, καθώς με την απαγόρευση του Συνεδρίου για την Παλαιστίνη “παραβιάστηκε κάθε όριο”», αναφέρει τέλος η εφημερίδα του Βερολίνου.
























































