ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Φλέγεται ξανά ο Κόλπος: Ανταλλαγή στρατιωτικών πληγμάτων μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν στα Στενά του Ορμούζ
Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνει η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, αντέχει ακόμη η ΝΔ, πέφτει συνεχώς το ΠΑΣΟΚ
Έρχεται στην Ελλάδα το ισχυρό κύμα καύσωνα που «καίει» την Ευρώπη
«Κακά δαιμόνια» έχουν παρεισφρήσει στο «μόρφωμα» της Καρυστιανού - Ήρθε η ώρα του «εξορκισμού»
Αλέξης Τσίπρας: «Η ΕΛ.Α.Σ. της Ελλάδας» - «Σύμβολό μας είναι η πατρίδα μας. ΕΛ.Α.Σ. είναι το όνομά μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το θέμα της ρύθμισης των κόκκινων στεγαστικών δανείων ήταν το βασικό αντικείμενο της συνάντησης του νέου υπουργού Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα, με το προεδρείο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες του tribune.
Οι τραπεζίτες ανέλυσαν στο νέο υπουργό το πρόβλημα των κόκκινων στεγαστικών δανείων και όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές, τέθηκε και το ζήτημα της «πώλησης» σε funds ενυπόθηκων δανείων, προκειμένου οι τράπεζες να εγγράψουν έσοδα και να μειώσουν τις επισφάλειες τους.
Επίσης συζητήθηκε και η πρόταση του προηγούμενου υπουργού Νίκου Δένδια να αλλαγή του πτωχευτικού κώδικα, ώστε να μπορέσουν να εντάσσονται σ αυτόν και τα φυσικά πρόσωπα, που δεν μπορούν να αποπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους.
Σε ανακοίνωση του υπουργείου, πάντως, αναφέρεται ότι η συνάντηση ήταν εθιμοτυπική, διεξήχθη σε θετικό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα της επικαιρότητας.























































