ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μπαμπάκ Ταγκβαΐ: Οι Ισραηλινοί έπληξαν Τούρκους πράκτορες της MİT και Τούρκους κομάντο κοντά στη Δαμασκό
Ο Νετανιάχου διαμήνυσε στους Τούρκους: ΜΗΝ πλησιάζετε το Ισραήλ! Δεν άκουσαν, τους βομβάρδισε
Σχέδιο Τραμπ για παράδοση όπλων στη Γάζα πριν από τις ισραηλινές εκλογές
Οι Ισραηλινοί ανατίναξαν οπλαρχηγούς της Χαμάς και του Ισλαμικού Τζιχάντ στη Γάζα
Η Κίμπερλι ιδιαίτερα ευτυχής που συνάντησε τον Δένδια - Τι συζήτησαν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ορισμένοι από τους υποψηφίους και τους διορισμένους στο υπουργικό συμβούλιο του Ντόναλντ Τραμπ έγιναν στόχος «βίαιων απειλών», συμπεριλαμβανομένων απειλών για τοποθέτηση βομβών, δήλωσε η εκπρόσωπος του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ.
Οι απειλές έγιναν βράδυ 26/11 και πρωί 27/11 και οι Αρχές επιβολής του νόμου ενήργησαν γρήγορα για να εγγυηθούν την ασφάλεια όσων είχαν δεχθεί απειλές, δήλωσε η εκπρόσωπος Καρολάιν Λέβιτ.
Η Λέβιτ δεν διευκρίνισε ποιος ή ποιοι ακριβώς ήταν οι στόχοι και δεν διευκρίνισε τη φύση των απειλών.
Εκπρόσωποι του FBI και του υπουργείου Δικαιοσύνης δεν απάντησαν αμέσως στα αιτήματα για σχόλια.
Η εκπρόσωπος του Τραμπ είπε ότι οι φερόμενες ως απειλές κυμαίνονταν από τοποθέτηση βόμβας μέχρι και πρακτικές ψευδούς αναφοράς εγκλήματος, που γίνεται με στόχο να προκληθεί έντονη ένοπλη αστυνομική ανάπτυξη στο σπίτι κάποιου.























































