ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισραήλ: Συνελήφθη κάτοικος της Ιερουσαλήμ ως ύποπτος για κατασκοπεία υπέρ του Ιράν

Ισραήλ: Συνελήφθη κάτοικος της Ιερουσαλήμ ως ύποπτος για κατασκοπεία υπέρ του Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Αστυνομία του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι ο Ardler Amoyal, ένας 23χρονος κάτοικος Ιερουσαλήμ, συνελήφθη ως ύποπτος ότι διέπραξε αδικήματα ασφαλείας που σχετίζονται με επαφή με αξιωματούχους των ιρανικών μυστικών υπηρεσιών και διεξαγωγή αποστολών στο Ισραήλ υπό την καθοδήγησή τους, έναντι χρημάτων.

Ο Αμογιάλ θα κατηγορηθεί τις επόμενες ημέρες και θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Η περίπτωσή του φαίνεται παρόμοια με πολλές άλλες περιπτώσεις που αποκαλύφθηκαν πρόσφατα από τις υπηρεσίες ασφαλείας.

Ο Αμογιάλ φέρεται να επικοινώνησε στο Διαδίκτυο από έναν Ιρανό πράκτορα χρησιμοποιώντας ένα ψεύτικο όνομα και συμφώνησε να εκτελέσει διαφορετικά καθήκοντα παρόλο που γνώριζε ότι ο πράκτορας ήταν αξιωματούχος των ιρανικών υπηρεσιών πληροφοριών.

Μεταξύ άλλων εργασιών, έγραψε γκράφιτι καλώντας την κυβέρνηση να τερματίσει τον πόλεμο και τράβηξε φωτογραφίες διαφορετικών τοποθεσιών, για τις οποίες αγόρασε μια κάμερα Go Pro.

Κάποια στιγμή, έψαξε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αγοράσει ένα όπλο με σιγαστήρα, καθώς και υλικά για εκρηκτικά.

Σε αντάλλαγμα, λάμβανε πληρωμές σε κρυπτονομίσματα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Ισραηλινοί ανατίναξαν οπλαρχηγούς της Χαμάς και του Ισλαμικού Τζιχάντ στη Γάζα

Ο Νετανιάχου διαμήνυσε στους Τούρκους: ΜΗΝ πλησιάζετε το Ισραήλ! Δεν άκουσαν, τους βομβάρδισε

Σχέδιο Τραμπ για παράδοση όπλων στη Γάζα πριν από τις ισραηλινές εκλογές

Μπαμπάκ Ταγκβαΐ: Οι Ισραηλινοί έπληξαν Τούρκους πράκτορες της MİT και Τούρκους κομάντο κοντά στη Δαμασκό

Η Κίμπερλι ιδιαίτερα ευτυχής που συνάντησε τον Δένδια – Τι συζήτησαν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr