ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
Ιράν: Επιθέσεις σε χαλυβουργίες σε Ισφαχάν και Χουζεστάν
Χάκερ που συνδέονται με το Ιράν παραβίασαν το προσωπικό email του διευθυντή του FBI - Δημοσιοποίησαν αποσπάσματα στο διαδίκτυο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
H αγορά του Πειραιά ντύνεται στα κόκκινα την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου και μας προσκαλεί όλους στο μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρτι από το ΣΚΡΑΤΣ και τον 104,6 My Radio.
Στην «Κόκκινη Νύχτα» του Πειραιά, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 11 το βράδυ για τα χριστουγεννιάτικα ψώνια, τα οποία οι καταναλωτές θα συνοδεύσουν με μια μοναδική συναυλία από την Ιουλία Καλλιμάνη powered by ΣΚΡΑΤΣ, μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο.
Η ραδιοφωνική παραγωγός του 104,6 My Radio, Όλγα Τσαουσέλου, και τα εορταστικά ΣΚΡΑΤΣ θα υποδέχονται τον κόσμο, από τις 18.30, με πολλές εκπλήξεις και πρωτότυπες ιδέες για δώρα.
Στις 19.00, θα ανέβει στη σκηνή η Ιουλία Καλλιμάνη για ένα εκρηκτικό live.
Ο Πειραιάς μας περιμένει όλους την Παρασκευή 20/12 στο πιο μουσικό και χριστουγεννιάτικο ραντεβού. Μην λείψει κανείς!























































