ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ενέργεια, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιράν, Κίνα, Ντόναλντ Τραμπ, Πετρέλαιο, Τάνκερ,


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Η κυβέρνηση Τραμπ πλήττει ιρανικές ενεργειακές υποδομές εν μέσω μαζικής κινητοποίησης των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων
Οι Ιρανοί «μάγκεψαν» και απειλούν ότι «θα εξαλείψουν πλήρως κάθε ελπίδα διαπραγμάτευσης από το μυαλό των επιτιθέμενων»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τα οικονομικά δεινά του Ιράν συνεχίζουν να επιδεινώνονται καθώς προσπαθεί να πουλήσει όσο περισσότερο πετρέλαιο πριν από την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ.
Το Ιράν αγωνίζεται να εκφορτώσει και να πουλήσει τα αποθέματά του πετρελαίου στην Κίνα πριν ορκιστεί ο εκλεγμένος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και αποκατασταθεί η πολιτική «μέγιστης πίεσης», σύμφωνα με δημοσίευμα της Iran International.
Σύμφωνα με την Kpler, μια εταιρεία παρακολούθησης πετρελαιοφόρων, οι ημερήσιες παραδόσεις πετρελαίου από το Ιράν στην Κίνα έχουν πέσει κάτω από 1,3 εκατομμύρια βαρέλια, 550.000 βαρέλια λιγότερα από τον Οκτώβριο.
Τα κυμαινόμενα, απούλητα αποθέματα πετρελαίου του Ιράν έχουν επίσης αυξηθεί σημαντικά στα 20 εκατομμύρια βαρέλια.
Οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν στον «σκοτεινό στόλο» των δεξαμενόπλοιων του Ιράν, που έκλεισαν τους εντοπιστές τους για να πουλήσουν κρυφά πετρέλαιο, καθώς και οι κινεζικές προσπάθειες να εκσυγχρονίσουν ή να κλείσουν τα αναποτελεσματικά διυλιστήρια στα οποία το Ιράν παραδίδει το πετρέλαιο του, παρεμπόδισαν σημαντικά τις προσπάθειες εκφόρτωσης του πετρελαίου.























































