ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία προσέλαβε Αμερικανούς «λομπίστες» - Ποιοι είναι οι φιλότουρκοι νεο-οθωμανοί των ΗΠΑ
Μπιλ Γκέιτς για Τεχνητή Νοημοσύνη: «Το πιο επικίνδυνο εργαλείο που έχει εφευρεθεί ποτέ»
Ο Χάρι και η Μέγκαν επέστρεψαν στη Βρετανία - Χαρές ο Βασιλιάς, νεύρα ο Διάδοχος
Συνελήφθη Πακιστανός εμπρηστής - Άναβε φωτιές με αναπτήρα στο Αιγάλεω
Η Ρωσία εξετάζει βομβαρδισμό του Κιέβου με ισχυρούς βαλλιστικούς πυραύλους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ταυτόχρονες εκρήξεις σημειώθηκαν σε λεωφορεία στο Τελ Αβίβ, με τις Αρχές να τις χαρακτηρίζουν ως «ύποπτες για τρομοκρατική επίθεση».
Σύμφωνα με τους Times of Israel, τουλάχιστον δύο λεωφορεία εξερράγησαν σε χώρους στάθμευσης σε προάστιο της πόλης, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις διεξάγουν έρευνες για το περιστατικό.
Τρόμος επικράτησε την Πέμπτη 20/2 στο Ισραήλ, καθώς πολλαπλές εκρήξεις σημειώθηκαν σε λεωφορεία που βρίσκονταν σταθμευμένα στην πόλη Μπατ Γιαμ, με τις πρώτες εκτιμήσεις να παραπέμπουν σε τρομοκρατική ενέργεια.
Μονάδες εξουδετέρωσης βομβών της Αστυνομίας πραγματοποιούν έρευνες στην περιοχή για εντοπισμό τυχόν επιπλέον ύποπτων αντικειμένων.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί πολιτών, ενώ ισχυρές δυνάμεις βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό των υπόπτων.
Τα πρώτα στοιχεία υποδεικνύουν ότι τα λεωφορεία ήταν άδεια τη στιγμή των εκρήξεων και παρκαρισμένα στους χώρους στάθμευσης.
Βομβιστικές εκρήξεις σε 3 λεωφορεία στη Μπατ Γιαμ.
Ευτυχώς, τα λεωφορεία ήταν άδεια, αλλά η Σιν Μπετ διερευνά το περιστατικό αυτή τη στιγμή.
Έχουν εντοπιστεί 5 σημεία εκρήξεων, εκ των οποίων 3 εξερράγησαν.
Οι εκρηκτικοί μηχανισμοί περιείχαν 5 κιλά εκρηκτικών ο καθένας.
Σε ένα από αυτά ήταν γραμμένο «Εκδίκηση από Τουλκαρέμ» (Παλαιστινιακή Ζώνη).























































