Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τραμπ-Νετανιάχου: Στο επίκεντρο η διάλυση του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν

Τραμπ-Νετανιάχου: Στο επίκεντρο η διάλυση του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ υποδέχθηκε τον Πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου στον Λευκό Οίκο. Ο Πρωθυπουργός Νετανιάχου υπέγραψε το βιβλίο επισκεπτών του Λευκού Οίκου.

Ο Πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου θα επικεντρωθεί στο Ιράν κατά την επικείμενη συνάντησή του με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, όπως ανέφεραν ανώτεροι Ισραηλινοί αξιωματούχοι που συνοδεύουν τον Ισραηλινό ηγέτη στα ισραηλινά Μέσα ενημέρωσης.

Ο Νετανιάχου θα παρουσιάσει στον Τραμπ την εκδοχή του για το «πώς πρέπει να μοιάζει μια καλή συμφωνία με το Ιράν», δήλωσε ένας αξιωματούχος στο Walla, προσθέτοντας ότι «ο Νετανιάχου υποστηρίζει μια συμφωνία που θα οδηγήσει στην πλήρη αποσυναρμολόγηση [διάλυση] του ιρανικού πυρηνικού προγράμματος, όπως συνέβη στη Λιβύη».

Αξιωματούχοι δήλωσαν στο Κανάλι 12 ότι ο Νετανιάχου θέλει να επικεντρωθεί στο Ιράν στις συνομιλίες και όχι απαραίτητα στους δασμούς του Τραμπ, οι οποίοι παρουσιάστηκαν ως ο κύριος λόγος της συνάντησης.

Ο Λευκός Οίκος ακύρωσε μια προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου με τον Ισραηλινό Πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου τη Δευτέρα 07/04, με τον Τραμπ να σχεδιάζει αντ’ αυτού να δεχθεί ερωτήσεις από δημοσιογράφους στο Οβάλ Γραφείο.

Η συνέντευξη Τύπου στην Ανατολική Αίθουσα είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί μετά από τη διμερή συνάντηση μεταξύ των δύο ηγετών.

Τώρα, μια μικρότερη ομάδα δημοσιογράφων, επιφορτισμένη με την κάλυψη των κινήσεων του προέδρου καθημερινά, θα έχει την ευκαιρία να θέσει ερωτήσεις.

Είναι χαρακτηριστικό για τον Τραμπ να πραγματοποιεί τόσο μια ανεπίσημη συνεδρία ερωτήσεων και απαντήσεων στο Οβάλ Γραφείο όσο και μια επίσημη συνέντευξη Τύπου όταν επισκέπτονται ξένοι ηγέτες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» – Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Η Χαμάς πανηγυρίζει: Η τρομοκρατική οργάνωση θριαμβολογεί για τον θάνατο του ηγέτη της αντι-Χαμάς πολιτοφυλακής, Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr