ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κατερίνα Παπουτσάκη,


















































Ολλανδία: Απαγόρευση στην αγορά προϊόντων από την Ιουδαία και τη Σαμάρεια
Στο γήπεδο ο Γρηγόρης Δημητριάδης «συγκρούστηκε» με τον Βαγγέλη Μαρινάκη - Σκίστηκε η μπλούζα του Μαρινάκη
ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο δημοσιοποίησε νέα αποχαρακτηρισμένα βίντεο με UFO
Η Τουρκία «εχθρικό κράτος» για το Ισραήλ, δήλωσε Ισραηλινός Υπουργός
Το Ιράν εισάγει drones από την Κίνα - Σχέδιο δολοφονίας της Ιβάνκα - «Χρυσωρυχείο» τα Στενά του Ορμούζ για το
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς χώρισαν πριν από τρία χρόνια, τον Νοέμβριο του 2022.
Μετά το διαζύγιο, η ηθοποιός έλαβε την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών τους, καθώς ο Πιλαφάς δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, με αποτέλεσμα την ερήμην απόφαση.
Ο επιχειρηματίας προσέφυγε στη Δικαιοσύνη, διεκδικώντας τη συνεπιμέλεια των παιδιών, με στόχο να συμμετέχει ενεργά στη ζωή τους.
Την Παρασκευή, 25 Απριλίου 2025, εκδικάστηκε το αίτημά του για προσωρινή διαταγή, και η απόφαση για το αν θα λάβει συνεπιμέλεια αναμένεται σύντομα.
Κανένας από τους δύο γονείς δεν παρευρέθηκε στη δίκη, ενώ κατέθεσε ως μάρτυρας η μητέρα του Πιλαφά.
Ο δικηγόρος του, Νικόλαος Λιμπάντσης, μιλώντας στην εκπομπή «Το πρωινό μου» του ΑΝΤ1 την ίδια ημέρα, ανέφερε ότι ο Πιλαφάς είχε κριθεί ερήμην σε προηγούμενο αίτημα της Παπουτσάκη, που της εξασφάλισε την αποκλειστική επιμέλεια.
Τώρα, διεκδικεί συνεπιμέλεια για να περνά περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του, τονίζοντας τη σημασία της παρουσίας και των δύο γονέων στη ζωή τους.
Παρόλο που ο Πιλαφάς έχει επικοινωνία με τα παιδιά, ο χρόνος του είναι περιορισμένος, και ζητά από το δικαστήριο τη δυνατότητα να ασκεί πληρέστερα τον ρόλο του πατέρα.
Η προσωρινή διαταγή εκδικάστηκε, και σύντομα θα ακολουθήσουν ασφαλιστικά μέτρα για την τροποποίηση της απόφασης.
Η σχέση του ζευγαριού παραμένει τυπική και επικεντρώνεται αποκλειστικά στα παιδιά.























































