ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Εκτροχιασμός Τρένου, Κίνημα Αλλαγής, Κώστας Καραμανλής, Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ, Τέμπη,


















































«Ασκέρι» για κλάματα: Απέναντι από τη Σάμο οι αποτυχημένοι Τούρκοι κομάντος που ΔΕΝ κατάφεραν να νικήσουν τους Κούρδους
Ο Γιάνης Βαρουφάκης εργαλειοποιήθηκε από την τουρκική προπαγάνδα (βίντεο)
Υπόθεση Μαζωνάκη - Η Νίνα Κασιμάτη κατακεραύνωσε τους νεόπλουτους κοτζαμπάσηδες «πελάτες» των γιατρών του Κολωνακίου
Διπλωματική Πηγή: Η Τουρκία δεν πρόκειται να ενταχθεί και να συμμετάσχει σε ευρύτερους ευρωπαϊκούς αμυντικούς μηχανισμούς όσο υφίσταται απειλή πολέμου
Ο ΥΠΕΞ του Αζερμπαϊτζάν περιχαρής που συναντήθηκε με τον ψευδοΥΠΕΞ του αποσχιστικού ψευδοκράτους στα κατεχόμενα εδάφη της βόρειας Κύπρου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Προανακριτική για κακουργηματικές πράξεις του Κώστα Αχ. Καραμανλή, στην υπόθεση των Τεμπών, θα προτείνει το ΠΑΣΟΚ, όπως προανήγγειλε ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης.
«Θα προτείνουμε προανακριτική επιτροπή για κακουργηματικές πράξεις για τον κ. Καραμανλή, από τη στιγμή που η δικογραφία μιλά για κακουργηματικές πράξεις υφισταμένων του κ. Καραμανλή, όπως είναι οι Γενικοί Διευθυντές και όπως φαίνεται και οι Γενικοί Γραμματείς.
»Δεν μπορεί οι υφιστάμενοι να παραπέμπονται για κακουργηματικές πράξεις και να μην παραπέμπεται για τον ίδιο χαρακτήρα ο προϊστάμενος τους», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.
Ερωτηθείς πότε θα κατατεθεί η πρόταση για σύσταση προανακριτικής, ο κ. Ανδρουλάκης είπε πως «νομίζω ότι αύριο θα είμαστε έτοιμοι».
«Προσπαθούμε να είμαστε τεκμηριωμένοι, νομίζω θα είμαστε έτοιμοι τις επόμενες ημέρες» συμπλήρωσε.
Από την πλευρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης σχολίασε ότι η πρόταση όπως ανακοινώθηκε από τον κ. Ανδρουλάκη δεν έχει νομική και λογική βάση.
























































