Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Οι Ισραηλινοί που ζουν, ταξιδεύουν ή παραθερίζουν στα Εμιράτα είναι απόλυτα ασφαλείς»

«Οι Ισραηλινοί που ζουν, ταξιδεύουν ή παραθερίζουν στα Εμιράτα είναι απόλυτα ασφαλείς»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Αμτζάντ Τάχα, αναλυτής από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ), με ανάρτησή του την Πέμπτη 31/07 στην πλατφόρμα «Χ» διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες περί αναγκαστικής αποχώρησης Ισραηλινών και Εβραίων από τα Εμιράτα, χαρακτηρίζοντάς τις «ψευδείς ειδήσεις».

«Αντιμετωπίζοντας τις ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ που κυκλοφορούν, τα ΗΑΕ παραμένουν ένας από τους ασφαλέστερους προορισμούς παγκοσμίως.

»Οι ισχυρισμοί για εκκένωση Εβραίων πολιτών [των Εμιράτων] ή Ισραηλινών επισκεπτών είναι απολύτως ανυπόστατοι και αποτελούν ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.

»Οι Ισραηλινοί που ζουν, ταξιδεύουν ή παραθερίζουν στα Εμιράτα είναι απόλυτα ασφαλείς, σε μεγαλύτερο βαθμό ακόμη και από ό,τι σε πόλεις όπως το Λονδίνο ή το Παρίσι.

»Μπορούν να εκφράζουν ελεύθερα την ταυτότητα και τον πολιτισμό τους, συνυπάρχοντας αρμονικά με περισσότερες από 200 εθνικότητες που θεωρούν τα ΗΑΕ πατρίδα τους.

»Τα Εμιράτα τηρούν αυστηρή πολιτική μηδενικής ανοχής απέναντι στον ριζοσπαστισμό και τον αντισημιτισμό.

»Η Μουσουλμανική Αδελφότητα είναι απαγορευμένη, και κάθε μορφή εξτρεμισμού δεν έχει θέση εδώ.

»Από το Ντουμπάι μέχρι το Άμπου Ντάμπι και όχι μόνο, τα ΗΑΕ αποτελούν πρότυπο ασφάλειας, συνύπαρξης και σεβασμού για όλες τις θρησκείες και όλους τους ανθρώπους, σε κάθε στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, σύμφωνα με δημοσιεύματα ισραηλινών Μέσων ενημέρωσης, διπλωματικοί εκπρόσωποι του Ισραήλ έχουν λάβει οδηγίες να επιστρέψουν στη χώρα τους, λόγω ανησυχιών για πιθανές απειλές κατά της ασφάλειάς τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ

Η Χαμάς πανηγυρίζει: Η τρομοκρατική οργάνωση θριαμβολογεί για τον θάνατο του ηγέτη της αντι-Χαμάς πολιτοφυλακής, Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ

EBU: Κανονικά στη Eurovision 2026 το Ισραήλ – Αποχωρούν Ολλανδία, Ιρλανδία, Ισπανία και Σλοβενία

Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο – Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr