ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο πρίγκιπας διάδοχος της Σαουδικής Αραβίας στις 18/11 στον Λευκό Οίκο

Ο πρίγκιπας διάδοχος της Σαουδικής Αραβίας στις 18/11 στον Λευκό Οίκο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο διάδοχος του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, θα βρεθεί στον Λευκό Οίκο στις 18 Νοεμβρίου για επίσημη συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με αξιωματούχο της αμερικανικής προεδρίας.

Η επίσκεψη πραγματοποιείται καθώς ο Τραμπ πιέζει τη Σαουδική Αραβία να ενταχθεί στις χώρες που έχουν υπογράψει τις λεγόμενες «Συμφωνίες του Αβραάμ» (Abraham Accords).

Το 2020, ο Τραμπ είχε συνάψει συμφωνίες με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Μπαχρέιν, το Σουδάν και το Μαρόκο για την ομαλοποίηση των σχέσεων τους με το Ισραήλ.

Ωστόσο, οι Σαουδάραβες εμφανίζονται διστακτικοί να συμμετάσχουν, ελλείψει προόδου προς τη δημιουργία παλαιστινιακού κράτους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Τραμπ προειδοποιεί τους Χούτι: «Μετά τις εκλογές – Δεν θα ξεχάσω ποτέ»

Η Κίμπερλι δήλωσε «πάντα ευγνώμων στον πρόεδρο Τραμπ» – Τραμπ: «Δεν ήταν ποτέ μέλος της οικογένειάς μου. Έβγαινε με τον γιο μου πριν από πολύ καιρό»

Ο Λευκός Οίκος «αποκεφάλισε» την Κίμπερλι: «Της ευχόμαστε καλή τύχη»

Associated Press: Ο Τραμπ δήλωσε ότι «εξετάζει» την αποπομπή της Αμερικανίδας πρέσβειρας στην Ελλάδα μετά από πληθώρα αναφορών για ανάρμοστη συμπεριφορά

Τραμπ για αποπομπή Κίμπερλι: «Το εξετάζουμε. Ναι, δεν είμαστε ευχαριστημένοι»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr