ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λευκάδα: 50χρονος κατάπιε «μπαλάκι» με 8 γραμμάρια ηρωίνης για να μη συλληφθεί και πνίγηκε

Λευκάδα: 50χρονος κατάπιε «μπαλάκι» με 8 γραμμάρια ηρωίνης για να μη συλληφθεί και πνίγηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μια επιχείρηση ρουτίνας για τον έλεγχο ύποπτου οχήματος εξελίχθηκε σε τραγωδία τις προηγούμενες ώρες στη Λευκάδα, με θύμα έναν 50χρονο ημεδαπό, ο οποίος κατέληξε στην προσπάθειά του να αποκρύψει ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Το χρονικό του συμβάντος

Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ακινητοποίησαν το όχημα του 50χρονου για τη διενέργεια τυπικού ελέγχου.

Στη θέα των αστυνομικών, ο άνδρας φέρεται να προέβη σε μια απεγνωσμένη κίνηση: κατάπιε μια αυτοσχέδια συσκευασία («μπαλάκι»), η οποία περιείχε περίπου 8 γραμμάρια πιθανής ηρωίνης, με σκοπό να αποφύγει την αυτόφωρη σύλληψη.

Η μοιραία κατάληξη

Η κατάσταση επιδεινώθηκε ακαριαία, καθώς η συσκευασία προκάλεσε αποφρακτική ασφυξία.

Παρά την άμεση κινητοποίηση των παριστάμενων αστυνομικών και την εσπευσμένη μεταφορά του στο νοσοκομείο, οι προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού να τον κρατήσουν στη ζωή απέβησαν άκαρπες.

Το περιστατικό αναδεικνύει τις ακραίες και συχνά μοιραίες μεθόδους που υιοθετούν άτομα που εμπλέκονται στη χρήση ή διακίνηση ουσιών προκειμένου να διαφύγουν τον νόμο.

Οι αρμόδιες Αρχές διενεργούν προανάκριση για την πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών του θανάτου του, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα – Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις

Ρωσικό στόχο στο Ιόνιο επρόκειτο να πλήξει το Ουκρανικό στρατιωτικό drone «φορτωμένο» με 300 κιλά εκρηκτικών υλών;

Πώς δρούσε το κύκλωμα που παρίστανε τους «υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ» – Σχεδόν 3,5 εκατομμύρια ευρώ η λεία τους

Θρίλερ στη Λευκάδα: Ουκρανικό θαλάσσιο Drone «καμικάζι» με εκρηκτικά – Συναγερμός σε ΕΥΠ και Ένοπλες Δυνάμεις

Κρήτη: Δίωξη για ανθρωποκτονία στον 54χρονο για τη δολοφονία του 21χρονου – Φόβοι για βεντέτα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr