ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Αλέξης Τσίπρας προηγείται του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία της ευρύτερης Δημοκρατικής Παράταξης
Βαθαίνει η ένταση Τουρκίας-Ισραήλ εν μέσω της συγκρουσιακής πολιτικής Ερντογάν
Star Trek: Η Μεγάλη Στοά της Καλιφόρνια εγκαινίασε τη Στοά Starfleet U.D.
Αποπομπή και φυλάκιση δύο Ισραηλινών στρατιωτών για τον βανδαλισμό αγάλματος του Ιησού στον νότιο Λίβανο - Τοποθετήθηκε νέο άγαλμα
Ο Νίκος Δένδιας έστειλε ανθρωπιστική βοήθεια στον Λίβανο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι ιρανικές δυνάμεις ασφαλείας έχουν σκοτώσει τουλάχιστον 3.428 διαδηλωτές κατά την καταστολή των κινητοποιήσεων, ανακοίνωσε την Τετάρτη 14/01 η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Ανθρώπινα Δικαιώματα του Ιράν» (IHR) με έδρα τη Νορβηγία, προσθέτοντας ότι περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι έχουν επίσης συλληφθεί.
Η IHR ανέφερε ότι η κατακόρυφη αύξηση στον επιβεβαιωμένο απολογισμό των θυμάτων οφείλεται σε νέες πληροφορίες που έλαβε από το εσωτερικό των ιρανικών υπουργείων Υγείας και Παιδείας, με τουλάχιστον 3.379 από τις δολοφονίες να σημειώνονται κατά την κορύφωση του κινήματος διαμαρτυρίας από τις 8 έως τις 12 Ιανουαρίου.
Ο διευθυντής της οργάνωσης, Μαχμούντ Αμίρι-Μόγκανταμ, καταδίκασε τις «μαζικές δολοφονίες διαδηλωτών στους δρόμους τις τελευταίες ημέρες», ενώ η IHR προειδοποίησε ότι ακόμη και ο νέος αριθμός αντιπροσωπεύει το «απόλυτο ελάχιστο» του πραγματικού απολογισμού.























































